¥usuff
80+ Silver
Alien: Isolation nasıl oyundur şimdi alıp ilerde pc alırsam ondan oynıyıcağım şuan i7 7500u var sizce nasıl bir oyun
Dostum gerçekten güzel oyunAlien: Isolation nasıl oyundur şimdi alıp ilerde PC alırsam ondan oynıyıcağım şuan i7 7500u var sizce nasıl bir oyun
Uzay araclarında geçen korku oyunu güzel duruyo ben yüklemeyi düşünüyorumAlien: Isolation nasıl oyundur şimdi alıp ilerde PC alırsam ondan oynıyıcağım şuan i7 7500u var sizce nasıl bir oyun
Bazısına iyi bazısına kötüAlien: Isolation nasıl oyundur şimdi alıp ilerde PC alırsam ondan oynıyıcağım şuan i7 7500u var sizce nasıl bir oyun
aklımı başımdan oldu gece baya korkmuştum yayınlandığında ilk izlediğimde.4 ay önce bir yayıncı oynuyordu bakayım dedim oyun hala güncel ve zevkliAlien: Isolation nasıl oyundur şimdi alıp ilerde PC alırsam ondan oynıyıcağım şuan i7 7500u var sizce nasıl bir oyun
Haci bu oyun normal korku oyunu gibi değil mesela re7 de vs korkutucu unsurlar belirli yerlerde cikarkan alienda rastgele aniden belirebiliyor ondan eger normal korku oyunlariyla arasinda fark varAlien: Isolation nasıl oyundur şimdi alıp ilerde PC alırsam ondan oynıyıcağım şuan i7 7500u var sizce nasıl bir oyun
Benimde çöktü ya hesabımdan çıkış yaptı hattaEpic games çöktü şuan alamıyorum