Kızların davranışlarını simule eden bir oyun varmı dır?

Lol + Huzursuzluk + piskolojik rahatsızlık :D :D :D
Knk zaten espirisine dedim çok takma ama bence Doki doki'de gayet eylenceli

Bu arada Evet LOL biraz Sinir eden bir oyun ama emin ol Avrupa , Okyanus, Kore serveler'ında vs. O kadar değil yani en azından TR'deki gibi grup için kavga+ 7 Hayal bile edemediğimiz küfürler vs. Yok nerdeyse sadece Avrupa'da falan malum kalıp 1-2 kelime kullanıyolar heleki asya sunucularında hiç duymadım ya i LOL o kafayı yedirten olayı TR serverındaki kitle yani mesela benim Arkadaşım Shaco maun adam Her maç oyununun içine ediyor gelde Sövme.

Knk zaten espirisine dedim çok takma ama bence Doki doki'de gayet eylenceli

Bu arada Evet LOL biraz Sinir eden bir oyun ama emin ol Avrupa , Okyanus, Kore serveler'ında vs. O kadar değil yani en azından TR'deki gibi grup için kavga+ 7 Hayal bile edemediğimiz küfürler vs. Yok nerdeyse sadece Avrupa'da falan malum kalıp 1-2 kelime kullanıyolar heleki asya sunucularında hiç duymadım ya i LOL o kafayı yedirten olayı TR serverındaki kitle yani mesela benim Arkadaşım Shaco maun adam Her maç oyununun içine ediyor gelde Sövme.
Doki doki iyi oyundur evet online oyunlar hiç benlik değil ama evet her online oyun tr de iyi değil zaten

Son günlerde forumda gerçekten tuhaf konular görüyorum hayırlısı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,312
Üyeler
185,868
Son üye
KyoJhin
Geri