Neler Yeni

Kızların davranışlarını simule eden bir oyun varmı dır?

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
Mehmetcan İvrendi
Lol + Huzursuzluk + piskolojik rahatsızlık :D :D :D
Knk zaten espirisine dedim çok takma ama bence Doki doki'de gayet eylenceli

Bu arada Evet LOL biraz Sinir eden bir oyun ama emin ol Avrupa , Okyanus, Kore serveler'ında vs. O kadar değil yani en azından TR'deki gibi grup için kavga+ 7 Hayal bile edemediğimiz küfürler vs. Yok nerdeyse sadece Avrupa'da falan malum kalıp 1-2 kelime kullanıyolar heleki asya sunucularında hiç duymadım ya i LOL o kafayı yedirten olayı TR serverındaki kitle yani mesela benim Arkadaşım Shaco maun adam Her maç oyununun içine ediyor gelde Sövme.

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
Knk zaten espirisine dedim çok takma ama bence Doki doki'de gayet eylenceli

Bu arada Evet LOL biraz Sinir eden bir oyun ama emin ol Avrupa , Okyanus, Kore serveler'ında vs. O kadar değil yani en azından TR'deki gibi grup için kavga+ 7 Hayal bile edemediğimiz küfürler vs. Yok nerdeyse sadece Avrupa'da falan malum kalıp 1-2 kelime kullanıyolar heleki asya sunucularında hiç duymadım ya i LOL o kafayı yedirten olayı TR serverındaki kitle yani mesela benim Arkadaşım Shaco maun adam Her maç oyununun içine ediyor gelde Sövme.
Doki doki iyi oyundur evet online oyunlar hiç benlik değil ama evet her online oyun tr de iyi değil zaten

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Son günlerde forumda gerçekten tuhaf konular görüyorum hayırlısı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular