Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Alienware 24.5" 360Hz 0.5ms 8699 TL !!!

Sizce fiyat nasıl ?

• Oy kullanan toplam üye
    82
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Oğuzhan Arıkan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar bileşenleri yazılım ve coding.
Steam
🗡𝓭𝓪𝓖𝓖𝓮𝓻🗡

Atyxah

80+ Silver
24.5 inç fhd monitöre o kadar para bayılmak bilmiyorum pek mantıklı gelmedi bana ama küçük ekran sevenler için ideal

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Oğuzhan Arıkan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
🗡𝓭𝓪𝓖𝓖𝓮𝓻🗡
24.5 inç fhd monitöre o kadar para bayılmak bilmiyorum pek mantıklı gelmedi bana ama küçük ekran sevenler için ideal
Knk ne alakası var 360hz 0.5ms gtg 27 inç monitör var sanki. E-spor ve rekabetçi oyunlar için alabileceğin en üst düzey monitör. Günlük kullanım için başka bir monitör daha alabilirsin. Bende hem 28 inç 4k Samsung var hemde bu monitörden var.

ReyMysterio619

80+ Bronze
Alienware' nin tüm modelleri alınır. Keşke Amerika'da yaşasak da alienware sistem düzsek. Tadından yenmez. Almakla çok iyi yapmışsınız hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

FPS oyuncuları küçük ekran, düşük ms, yüksek Hz tercih ederler ki 24.5 inç de yeterli boyutta.

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Oğuzhan Arıkan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
🗡𝓭𝓪𝓖𝓖𝓮𝓻🗡
Alienware' nin tüm modelleri alınır. Keşke Amerika'da yaşasak da alienware sistem düzsek. Tadından yenmez. Almakla çok iyi yapmışsınız hocam.

FPS oyuncuları küçük ekran, düşük ms, yüksek Hz tercih ederler ki 24.5 inç de yeterli boyutta.
Pişman olmayacağıma eminim. Yabancı inceleme kanallarında çok kaliteli gözüküyor.

Firstmoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
ilkay berber

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Arda Saraçoglu
0.5 ms gtg 360 hz bir monitör de ghosting olması imkansız direk yapıştırın hocam
Ya şu bilhiyi kim verdiyse herkes koyun gibi atlıyo kardeşim onla alakası yok çoğu gtg monitorde var yani ghosting ayrica bu 360hz modeli çok kotu paneli arkadaşim aldiği gibi ilana koydu 280hz kullaniyo şuan

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Oğuzhan Arıkan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
🗡𝓭𝓪𝓖𝓖𝓮𝓻🗡
Ürünü deneme şansınız oldu mu o ses sizin monitördende geldi mi
Evet denedim. 2 haftadır günde 7-8 saat kullanıyorum. Ses falan yok.

Ya şu bilhiyi kim verdiyse herkes koyun gibi atlıyo kardeşim onla alakası yok çoğu gtg monitorde var yani ghosting ayrica bu 360hz modeli çok kotu paneli arkadaşim aldiği gibi ilana koydu 280hz kullaniyo şuan
Kötü mü 😂😂😂😂 Paneli çok beğendim 360hz ve 0.5ms gtg ve çok hızlı olmasına rağmen, ne abartılacak bir ghosting var nede kalitesiz bir panel. Paneli özellikle beni şaşırttı renk doğruluğu parlaklığı ve hızı çok üst düzeyde. 20k lık 4k Samsung monitör de kullaniyorum. Ondan daha fazla parlaklığa sahip. Büyük ihtimalle arkadaşınız monitörden anlamıyor. Yada hiç iyi monitör kullanmamış. Monitor tek kelimeyle f/p efsane bir ürün.

Firstmoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
ilkay berber
Evet denedim. 2 haftadır günde 7-8 saat kullanıyorum. Ses falan yok.

Kötü mü 😂😂😂😂 Paneli çok beğendim 360hz ve 0.5ms gtg ve çok hızlı olmasına rağmen, ne abartılacak bir ghosting var nede kalitesiz bir panel. Paneli özellikle beni şaşırttı renk doğruluğu parlaklığı ve hızı çok üst düzeyde. 20k lık 4k Samsung monitör de kullaniyorum. Ondan daha fazla parlaklığa sahip. Büyük ihtimalle arkadaşınız monitörden anlamıyor. Yada hiç iyi monitör kullanmamış. Monitor tek kelimeyle f/p efsane bir ürün.
renk konusunda iyi olduğunu okumuştum bir yorumda

Top Bottom