R5 7600 var ekran kartının yanındaTam hardcore FPS oyuncusu monitörü bu zaten, bi de Benq Zowie'nin var benzer monitörleri. 4070'ten ziyade işlemcinin L3 cache belleğini kullanıyor senin söylediğin oyunlar. Yani daha çok işlemci bazlı oyun bunlar.
Arada nasıl bir fark var bir bilginiz var mı?![]()
ViewSonic Elite XG251G Monitör
ViewSonic Elite XG251G Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
bu daha iyi sanki![]()
ViewSonic Elite XG251G Monitör
ViewSonic Elite XG251G Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
nvdianin goruntu yirtilma onleyicisi varArada nasıl bir fark var bir bilginiz var mı?
İlla 360hz istiyosan Asus rog shift al yoksa 240hz benq çok güzel olurArkadaşlar ben genelde fps oyunları oynayan biriyim Valorant,Cs Go gibi 4070li bir sisteme bu monitör alınabilir mi siz olsanız hangi monitöür alırdınız?
Ben msi oculux kullanıyorum 360hz 1ms gtg avantaj sağlıyor. İşlemciniz önemli burada ne kullanacaksınız ?Arkadaşlar ben genelde fps oyunları oynayan biriyim Valorant,Cs Go gibi 4070li bir sisteme bu monitör alınabilir mi siz olsanız hangi monitöür alırdınız?