büyük ihtimalle bilgilendirme kısacası şey yazıyor 'coronavirüs salgını nedeniyle ürününüzde gecikme yaşanabilir en kısa sürede ürününüze ulaşmanız için elimizden geleni yapacağız' yazıyor kargoculuk sektöründe aksama veya ithalat yasakları gibi durumlardan dolayı gecikebileceğini açıklıyor büyük ihtimallearkadaşlar sabah girdiğimde üsteki yazı yoktu yani yani ne demek istediğini anladım ama bu kargomu nasıl etkiler anlayamadım eğer başına gelen veya tahminleri olan varsa bilgilendire bilirmi ? Foto ektedir.
anladım yani çevirisini yaptım da bu ürüne çok ihtiyacım var da o yüzden gelmez diye endişelendim yardımınız için teşekkür ederimbüyük ihtimalle bilgilendirme kısacası şey yazıyor 'coronavirüs salgını nedeniyle ürününüzde gecikme yaşanabilir en kısa sürede ürününüze ulaşmanız için elimizden geleni yapacağız' yazıyor kargoculuk sektöründe aksama veya ithalat yasakları gibi durumlardan dolayı gecikebileceğini açıklıyor büyük ihtimalle
yanlış bilgi vermeyin aga türkçeye çevirin hava yoluyla sevk hava yolundadır şu an türkiyeye geliyodur veya uçağa koymak için hazırlanıyodurarkadaşlar sabah girdiğimde üsteki yazı yoktu yani yani ne demek istediğini anladım ama bu kargomu nasıl etkiler anlayamadım eğer başına gelen veya tahminleri olan varsa bilgilendire bilirmi ? Foto ektedir.