🔥İndirim Aliexpress 1 Dakikada 52 TL'lik Ücretsiz Kupon Nasıl Alınır?

aliexpresste farklı mağazalardan toplam 57tl ürün alınca vergi aynı mı oluyor yoksa artıyor mu

Bende yok hocam ama farklı kuponlar var onları aldım bilgilendirme için teşekkürler.

Mobil uygulamasından giriş yapmak gerekiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni çıktığından bahsetmedim zaten, yeni fark ettim ve forumda fark etmeyen kişiler olabileceğini düşündüğüm için paylaşayım dedim. :)
Pardon hocam elinize sağlık.

İndirimli fiyatınmı vergisini veriyoruz yoksa mesela ürün 40 TL 30 lira indirim 10 TL nin verigisi
Ürünün indirimsiz fiyatını ödüyorsun. Senin örneğinle 40 TL'nin vergisi yani.

aliexpresste farklı mağazalardan toplam 57tl ürün alınca vergi aynı mı oluyor yoksa artıyor mu
Farklı satıcıdan alırsan vergi aynı olmaz çünkü satıcılar farklı kutulara paketleyecek sonuçta. Hepsine tek tek ödemek zorunda kalırsın.

Kupon için teşekkür ederim. Ayrıca birisi bana ekstra kupon kazandırma iyiliğinde bulunursa sevinirim. Teşekkürler.

Hocam sizi burada görmüşken söyleyeyim 10 dolar kuponun üzerinden 31 gün geçti 1 dolar depozito hala gelmedi herhalde paranın üzerine kondular :) neyse önemli değil 17 dolarlık ürünü 8 dolara aldım kupon sayenizde.
Hayırlı olsun dostum.
Dört defa kupon aldım üç kere para geldi, fakat biri gelmedi.
Karışıklık olmuştur büyük ihtimal aliexpress canlı desteğe yazarsanız sorunu çözeceklerdir.

Vergi olmasa iyide zaten ürünün yarısı kadar vergi veriyon bi anlamı kalmıyo ama genede sagol
Aslında yarısı kadar vergi olmuyor. Bundan önce 60 TL'lik alışveriş yapmıştım ve 16 TL vergi ödemiştim.
Yani ürün fiyatının 1/4'ü oluyor ki kuponla aldığın sürece bu miktar o kadar da önemli değil, her türlü çok daha karlı oluyor.

57 tllik bir ürünün vergisi ne olur yaklaşık? @Emir Aydın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,832
Üyeler
184,693
Son üye
eleyes.
Geri