OrionKnight55
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 429
aliexpresste farklı mağazalardan toplam 57tl ürün alınca vergi aynı mı oluyor yoksa artıyor mu
İndirimli fiyatınmı vergisini veriyoruz yoksa mesela ürün 40 TL 30 lira indirim 10 TL nin verigisi
Evet vergilere kupon indirimi dahil olmuyor.Bildiğim kadarıyla indirimsiz halinin vergisini ödüyorsunuz. @Mert Özkaya
Pardon hocam elinize sağlık.Mobil uygulamasından giriş yapmak gerekiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yeni çıktığından bahsetmedim zaten, yeni fark ettim ve forumda fark etmeyen kişiler olabileceğini düşündüğüm için paylaşayım dedim.![]()
Yeni bir hesap açarak tekrardan deneyebilirsin. Sanırım yeni açılan hesaplara daha yüksek değerli kuponlar veriliyor.Bende yok hocam ama farklı kuponlar var onları aldım bilgilendirme için teşekkürler.
Hocam sizi burada görmüşken söyleyeyim 10 dolar kuponun üzerinden 31 gün geçti 1 dolar depozito hala gelmedi herhalde paranın üzerine kondularYerimizi alalım değerlenecek buralar
Bilgi için teşekkürler.
Ürünün indirimsiz fiyatını ödüyorsun. Senin örneğinle 40 TL'nin vergisi yani.İndirimli fiyatınmı vergisini veriyoruz yoksa mesela ürün 40 TL 30 lira indirim 10 TL nin verigisi
Farklı satıcıdan alırsan vergi aynı olmaz çünkü satıcılar farklı kutulara paketleyecek sonuçta. Hepsine tek tek ödemek zorunda kalırsın.aliexpresste farklı mağazalardan toplam 57tl ürün alınca vergi aynı mı oluyor yoksa artıyor mu
Hayırlı olsun dostum.Hocam sizi burada görmüşken söyleyeyim 10 dolar kuponun üzerinden 31 gün geçti 1 dolar depozito hala gelmedi herhalde paranın üzerine kondularneyse önemli değil 17 dolarlık ürünü 8 dolara aldım kupon sayenizde.
Aslında yarısı kadar vergi olmuyor. Bundan önce 60 TL'lik alışveriş yapmıştım ve 16 TL vergi ödemiştim.Vergi olmasa iyide zaten ürünün yarısı kadar vergi veriyon bi anlamı kalmıyo ama genede sagol
Bu hesabı da yeni açmıştım.Yeni bir hesap açarak tekrardan deneyebilirsin. Sanırım yeni açılan hesaplara daha yüksek değerli kuponlar veriliyor.