T6 Ultrayı bulamadım müsaitsen bakabilir misinDostum kendi telefonundan kampanya sitesine gir.
Link paylaş.
Ailenden birinin telefonundan o linke tıkla.
Daha sonra kuponu talep et butonuna girip kart bilgilerini gir.
1 dolar çektikten sonra kuponu verecek.
Gümrük vergisi:Termal macun, SD kart, USB flash ve yüzük aldım. Toplam "1 TL" tuttu.
Hayırlı olsunTermal macun, SD kart, USB flash ve yüzük aldım. Toplam "1 TL" tuttu.
20 lira çıkar ortalama.TRY 48.06 37%OFF | Orijinal özel tasarım fare altlığı XL boyutu kauçuk RGB oyun masası paspaslar yumuşak dokunmatik hediyeler özel fotoğraf Logo baskı damla nakliye
https://a.aliexpress.com/_BSIS11
Ne kadar vergi çıkar? Fazla çıkmasın?
Kafalarına göre bir vergi yazarlar mı ? Fazla yazılırsa alamam20 lira çıkar ortalama.
Aliexpress üzerined varmı bilmiyorum.T6 Ultrayı bulamadım müsaitsen bakabilir misin
Kaç dolar kupon veriyor ve süreli mi ne kadar üstü kullanabiliriz?Dostum kendi telefonundan kampanya sitesine gir.
Link paylaş.
Ailenden birinin telefonundan o linke tıkla.
Daha sonra kuponu talep et butonuna girip kart bilgilerini gir.
1 dolar çektikten sonra kuponu verecek.
Hayır belirli bir yüzdelik dilim var ona göre yazıyorlar.Kafalarına göre bir vergi yazarlar mı ? Fazla yazılırsa alamam
24 ocağa kadar kullanabilirsin.Kaç dolar kupon veriyor ve süreli mi ne kadar üstü kullanabiliriz?
Teşekkürler
Teşekkür ederim sence değer mi?Hayır belirli bir yüzdelik dilim var ona göre yazıyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
24 ocağa kadar kullanabilirsin.
10 dolar veriyor.
Değer burda daha pahalıTeşekkür ederim sence değer mi?