- En İyi Cevap
- 11
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #1,197
Ziraat de o problem var sanırım.Ziraat Banka kartı ile yapabilen var mı ? ben de olmuyor kartı eklerken hata ile karşılaşıyorum.
Ziraat de o problem var sanırım.Ziraat Banka kartı ile yapabilen var mı ? ben de olmuyor kartı eklerken hata ile karşılaşıyorum.
Sana yardım ettim. Sende eder misin lütfen.Tek tıklamayla TRY 156.02 alın ! #AliExpressbonus #BonusBuddies
Ödülünüz aktif hale getirilmeyi bekliyor.
Ödül Kardeşliği
a.aliexpress.com
Hocam okey ama 77 tl yi vermedi direk. 64 Tl den başlattı.Edilende edende.
Başta yazdığım yazıyı net bir şekilde okursanız anlayacaksınız.
Hocam maksimum yardım sayısına ulaşmışım ne yazikki :/Sana yardım ettim. Sende eder misin lütfen.
Tek tıklamayla TRY 156.02 alın ! #AliExpressbonus #BonusBuddies
Ödül Kardeşliği
a.aliexpress.com
Çünkü kendi hesabından yaptın.Hocam okey ama 77 TL yi vermedi direk. 64 TL den başlattı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam maksimum yardım sayısına ulaşmışım ne yazikki :/
Döndüm hocam. Destek olur musunjz?Dönen olursa alıntı yapsın döneyim.
Tek tıklamayla US $20.00 alın ! #AliExpressbonus #BonusBuddies
Ödül Kardeşliği
a.aliexpress.com
Hocam annemin telefonuna davet gonderdim onun telefonundan onun hesabiyla giriş yaptım. 64 tl den basladi.Çünkü kendi hesabından yaptın.
Baştaki yazıyı net bir şekilde okumanı isteyebilirmiyim?
Arkadaşlar yardım eden 6 kişiye Ailemdeki 3 kişiden yardım edeceğim son 6 kişi kaldı. Desteğinizi bekliyorum.
Ödül Kardeşliği
a.aliexpress.com
Normalde direk olması gerekiyordu.Hocam annemin telefonuna davet gonderdim onun telefonundan onun hesabiyla giriş yaptım. 64 TL den basladi.
İnternette araştırdığıma gore kimisine direk veriyormus kuponu(genelde yeni üyelere). Kimisini 64 tl den başlatıyormus.Normalde direk olması gerekiyordu.
Çoğu kişi o şekilde yaptı.