Neler Yeni

Yardım Aliexpress 2 ürün aldım 1 gözüküyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ahmet Arda Ekrem
Arkadaşlar selamlar. Aliexpress ten 2 ürün sipariş ettim bugün. 8.11 dolar tutuyor toplam. Yeni kullanıcı kodundan da yararlanarak 15 tl lik ürünü 0.8 kurus olarak alıyor daha doğrusu 0.1 dolar telefon kılıfı + 8.10 dolar mousapad. Dünden beri sadece kılıfı almayı deniyordum, olmuyordu. Kim getirir 1 tl ye diye düşündüm ve yanında ihtiyacım olan bir şey sipariş edeyim dedim. Mousepad doğrulandı fakat kılıf tekrardan doğrulanamadı. Aklıma bir fikir daha geldi. İlk başta mousepad a 2 usd lik kupon koysam sizce alabilirmiyim kılıfı. Otomatik koyuyor kılıfa ve kaldıramıyorum. Lütfen yardım edin. Eğer ürünü şimdi iptal etsem para iademi kaç günde alabilirim bunu da cevaplarsanız sevinirim.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Para iadesini 7 günde yapıyorlar diye biliyorum ama benimki 8 9 gün sürmüştü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ahmet Arda Ekrem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Para iadesini 7 günde yapıyorlar diye biliyorum ama benimki 8 9 gün sürmüştü.
Bir şey sorucam. 2 tane kargo sipariş ettiğimde aynı anda sipariş edersem tek kutuda mı geliyor ? Ayrı kutularda oluyor ise büyük ihtimal 2x paket parası daha doğrusu 19 tl bir vergi gelicek. Yanlışım var ise düzeltir misiniz =?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Bir şey sorucam. 2 tane kargo sipariş ettiğimde aynı anda sipariş edersem tek kutuda mı geliyor ? Ayrı kutularda oluyor ise büyük ihtimal 2x paket parası daha doğrusu 19 TL bir vergi gelicek. Yanlışım var ise düzeltir misiniz =?
Aynı satıcıdan istersen büyük ihtimal tek kutu gelir

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ahmet Arda Ekrem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yorumlarınız için teşekkürler. 2 ürünü de alabilmek için sanırım ilk mousepad ı kod ile alıcam, ve kılıfta ki otomatik kod kalkıcak. Sanırım böyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İade yönteminden hangisini seçeyim ? İhtiyacım yok dersem sorun çıkarırmı :D

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Yorumlarınız için teşekkürler. 2 ürünü de alabilmek için sanırım ilk mousepad ı kod ile alıcam, ve kılıfta ki otomatik kod kalkıcak. Sanırım böyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İade yönteminden hangisini seçeyim ? İhtiyacım yok dersem sorun çıkarırmı :D
Çıkarmaz.

Top Bottom