Neler Yeni

Aliexpress aula f75 dolandırıcılığı

Cokacihan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Cihan
eğer vergi toplamı 100₺ ise gayet iyimiş bu arada :D eğer sağlam ürün gelirse
Hocam ürün falan gelmedi ürünü başka birine göndermişler AliExpress ile iletişime geçtim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ürün falan gelmedi ürünü başka birine göndermişler AliExpress ile iletişime geçtim.
Burada dikkat etmeniz gereken şey (alanlar için diyorum) anlaşmazlık başlatınca satıcı size gecikme cart curt diye 2 dolarlık teklif veriyor sakın onaylamayın destek ekibiyle görüşüyorum şimdi kargo bilgilerini ss alıp attım gerekli incleme yapılıyor

Oguz...

80+ Bronze

Burada dikkat etmeniz gereken şey (alanlar için diyorum) anlaşmazlık başlatınca satıcı size gecikme cart curt diye 2 dolarlık teklif veriyor sakın onaylamayın destek ekibiyle görüşüyorum şimdi kargo bilgilerini ss alıp attım gerekli incleme yapılıyor
Başka birine göndermişler derken ptt kaynaklı mı?

Spectre_zz

80+ Bronze

Baskasina mi yollamislar SKWKSKWKSKWKKS

erenumut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Eren kaya
1000017928.jpg
arkadaşlar son durum bu. Gönderdikleri adres benim adresim de değil

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
591
İsim
Erdem çay
Alıntıyı görüntülearkadaşlar son durum bu. Gönderdikleri adres benim adresim de değil

Muhtemelen başkasına gönderilen bir kodu sisteme girmişler. Bunu başka satıcıdan elde etmiş de olabilir başka yollarla elde etmiş de olabilir.

Teslim edildi olacak aliexpres durumu.

Sizde dispute açıp gelmediğini kanıtlayacaksınız. Para iadesi alacaksınız.

Eğer alamazsanız bankaya harcama itirazında bulunun.

Dolandırıcı olduğu bariz belliydi, satın almanız tarihindeki ilanlar 1400-1300 arasıydı şimdi hem paranızdan hem zamanınızdan hem de sinir stres sahibi oldunuz.

Başka alanlarda vardı onlar ne yaptı acaba almayın dedikçe satıcısın damgası vurmuşlardı.

erenumut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Eren kaya
Ptt yi aradım benim adıma herhangi bir kargo olmadığı söylendi. Aliexpress müşteri temsilcileri ile görüşme sağladım. Bekleyip ürünün teslim edilmesi gerektiği, sonrasında anlaşmazlık talebi oluşturabilceğimi söylediler. Çaresizce bekliyoruz bakalım ne olacak. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.

xStorm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Berat
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Arkadaşlar konu dışı
2 gün önce sadece evin wifi bağlanıtısı gitti hala düzelmedi tüm wifiler gözüküyor tek hep bağlı olduğum ev wifisi gözükmüyor
neden olabilir dostlar

Sonuç hüsran mı :D

Arkadaşlar konu dışı
2 gün önce sadece evin wifi bağlanıtısı gitti hala düzelmedi tüm wifiler gözüküyor tek hep bağlı olduğum ev wifisi gözükmüyor
neden olabilir dostlar
Ne bilelim kardeşim git konu aç konunun içinde konu açma

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Ptt yi aradım benim adıma herhangi bir kargo olmadığı söylendi. Aliexpress müşteri temsilcileri ile görüşme sağladım. Bekleyip ürünün teslim edilmesi gerektiği, sonrasında anlaşmazlık talebi oluşturabilceğimi söylediler. Çaresizce bekliyoruz bakalım ne olacak. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Başka alanlarda vardı forum da acaba onların durum nedir

Alıntıyı görüntülearkadaşlar son durum bu. Gönderdikleri adres benim adresim de değil
Geçen face grubuna gördüm adam şarjlı matkap aldım demişti ama kargodan şarjlı matkap sticker çıkmıştı

erenumut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Eren kaya
Başka alanlarda vardı forum da acaba onların durum nedir

Geçen face grubuna gördüm adam şarjlı matkap aldım demişti ama kargodan şarjlı matkap sticker çıkmıştı
İlk defa bi alışveriş yaptım yurtdışından ve pişman oldum. Trendyolun vs. Gözünü seveyim

Kaan218

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Kaan
Top Bottom