Yardım AliExpress Bu kargo takılı kaldı

Bulunamadı deseler bile direkt geri göndermiyorlar birkaç gün şubede bekliyor merak etme öyle bir şey olursa gider şubeden alırsın.
Hocam kargoyu takip edemiyorum hala Menşe ülke yola çıktı diyor başka bişi yok Takip edemediğim için nezaman geleceğini hatta geri gönderdiklerini nasıl bileceğim

Takılı kalma gibi bir durum yok, orada yollandı dediğine bakma uçak falan bekleniyor. Orası 1 ay bile sürebilir :)

Hocam kargoyu takip edemiyorum hala Menşe ülke yola çıktı diyor başka bişi yok Takip edemediğim için nezaman geleceğini hatta geri gönderdiklerini nasıl bileceğim
Hocam sakin olun kargo size geleceği zaman ptt den mesaj geliyor kargonuzu takip edebilirsiniz diye.
Ali Express ve Banggoodan 2 alışveriş yaptım geçen hafta 10 günde geldi ikisi de Aras Kargo ile gelmişti.

Takılı kalma gibi bir durum yok, orada yollandı dediğine bakma uçak falan bekleniyor. Orası 1 ay bile sürebilir :)
Hocam 17Track ta Limana girmiş diyor Tahminan TR ye geldi ama Gumruktemi gümrükten geçtimi belli değil

Sen dua et gümrükte kalmasın yoksa paranda malında gider aliexpress iadelerde satıcı onaylamadığı zaman asla yardımcı olmuyor bin tl gitti aliexpress yüzünden bir daha alışveriş etmem.

Sen dua et gümrükte kalmasın yoksa paranda malında gider aliexpress iadelerde satıcı onaylamadığı zaman asla yardımcı olmuyor bin TL gitti aliexpress yüzünden bir daha alışveriş etmem.
Gümrükte kalmaz Xeon X3470 aldım birine sistem toplayacaz fena bir kayıp olmaz ama ,500TL felan gider

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,610
Üyeler
192,426
Son üye
merte22
Geri