Neler Yeni

Çözüldü✓ AliExpress den aula f75 alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kaan akay
Beyler temuda stok bittiği için burdan almayı düşünüyorum satıçı yorumlara cevap vermemiş herkes dolandırıcı diyor fakat alanda fazla alan gören duyan varmı 1000tl çöp olmasın AliExpress'te az önce şunu buldum:
1.930,06TL | AULA F75 2.4G kablosuz/Bluetooth/kablolu oyun mekanik klavye RGB özelleştirilmiş 75% düzeni OEM profil conta yapısı

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,982
İsim
yusuf ecer
Beyler temuda stok bittiği için burdan almayı düşünüyorum satıçı yorumlara cevap vermemiş herkes dolandırıcı diyor fakat alanda fazla alan gören duyan varmı 1000tl çöp olmasın AliExpress'te az önce şunu buldum:
1.930,06TL | AULA F75 2.4G kablosuz/Bluetooth/kablolu oyun mekanik klavye RGB özelleştirilmiş 75% düzeni OEM profil conta yapısı
Uğraşma sahibindende arabadan çok aula var 1.5-2k arasında

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,982
İsim
yusuf ecer
900 1000tlye almak varken benden pahalıya aliyim
Çünkü o fiyata alamıcaksın :D Klavyenin normal fiyatı 70usd+ vergi. 670tlye satıyor dediğin satıcıda da vergi aliexpresste ödenmiyor kapıda geliyor. Aliexpresste ödenmediği için de gümrük görevlisi kutuyu açıp bakıcak aa bu klavye 70usdymiş dicek sonra sen de ürünüm gümrüğe takıldı nasıl alabilirim diye konu açıcaksın.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,278
İsim
Muhammed efe
Mağaza konumu İspanya olarak girmiş. Yani bilemedim. Onun dışında ilan arkadaşın dediği gibi vergi ödemesiz satış. Yani elden vericen, güzel bi vergi çıkarıyorlar. Kesinlikle satın aldığın fiyat memurların umrunda değil.

Son düzenleme:

shaccho

80+
Çünkü o fiyata alamıcaksın :D Klavyenin normal fiyatı 70usd+ vergi. 670tlye satıyor dediğin satıcıda da vergi aliexpresste ödenmiyor kapıda geliyor. Aliexpresste ödenmediği için de gümrük görevlisi kutuyu açıp bakıcak aa bu klavye 70usdymiş dicek sonra sen de ürünüm gümrüğe takıldı nasıl alabilirim diye konu açıcaksın.
Bu insanların zekası beni bitiriyor çok akıllı zannediyorlar :d 900'e alacakmış vergiyi öpücükle verecek galiba

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kaan akay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgi için teşekkür ederim o zaman temuya stok gelene kadar beklemeye devam

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,982
İsim
yusuf ecer
Bilgi için teşekkür ederim o zaman temuya stok gelene kadar beklemeye devam
Temudan veya vergi siparişle ödenmediği taktirde kesinlikle başka bir yerden bakmayın, başıma zamanında böyle sorunlar çok geldi oradan biliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu insanların zekası beni bitiriyor çok akıllı zannediyorlar :d 900'e alacakmış vergiyi öpücükle verecek galiba
Herkes yd alışverişi bilmeyebilir ya, tecrübeli insanların yorumları gerekebiliyor bazen. Ben de ürünün üstünde ne yazıyorsa vergi o şekilde ödenir diye biliyordum zamanında fakat indiirm kuponu vs kullanmış olsan bile net fiyattan hesaplanıyormuş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
vekay Hesap
Geçenlerde mouse için örgülü kablo aldım 400 civarı bir şey tuttu. Aliexp'den denenebilir mi bilmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,628
Üyeler
161,881
Son üye
ızzy6s
Top Bottom