biraz farklı gibi duruyor aga aynı kulaklık demi alıcam büyük ihtimalBilmem emin miyiz xdd.
150 TL mouse öneriniz var mı? çindenAliexpress de Eksa E900 Pro adlı kulaklık yani denildiğine göre Drop Plus ile birebirmiş. 150TL ve 70TL kupon ile 60TL falan oluyor.
TRY 138.15 38%OFF | EKSA E900 Pro sanal 7.1 Surround ses oyun kulaklığı LED USB/3.5mm kablolu mikrofonlu kulaklık ses kontrolü Xbox PC oyun
Kuponu nasıl alacağınıza bu konudan bakabilirsiniz.
Ana Konu - Aliexpress 10 Dolar Kupon Nasıl Alınır
Merhabalar. Aliexpress ödül kardeşliği adında bir etkinlik başlatmış. Mobil uygulamadan sağ altta hesap kısmına tıklıyorsunuz. Aşağı inince ödül kardeşliği diye bir bölüm var. Oraya girin. Daha sonra ordan adımları takip edin. Tek bir hesaptan günde 3 kişiye yardım edebiliyorsunuz. Yardım...forum.donanimarsivi.com
Vergi olsa bile belki her şekilde daha ucuz.
Kuponla cebinden 230 TL falan çıkıyor. Vergisi az. Kutuya düşük fiyat yazıyorlarmış.He bende onu fark ettim. Kuponla yine 180TL. Gümrük vergisiyle... Oha.
Bilmem emin miyiz xdd.
Kuponla 10 dolar. Mis alınır.Logitech G102 LIGHTSYNC Pc oyuncu oyun fare kablolu fare oyuncu fareleri destek masaüstü Windows 10/8/7 optik dizüstü için fare - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
alınır mı?
Kuponla 10 dolar. Mis alınır.
Aynısı. Sadece farklı bir marka yazıyor.Her şekilde iyi. Drop plus ile aynı ise.