vergisini ödedin mi yoksa ptt ile mi gelince mi ödeyeceksin ?Merhaba 4 şubat 2021 de aliexpress den saat sipariş etmiştim indirim kodunu kullanarak şuan siparişlerim kısmında gümrükte tutuluyor yazıyor her hangi bir sıkıntı olduğu için mi böyle yoksa bir sıkıntı yok mu
ödemedim galiba saati 14tlye getirmiştim karttan 14tl çekti galiba kapıda ödücemvergisini ödedin mi yoksa ptt ile mi gelince mi ödeyeceksin ?
siparişlerim kısmında kargoya verildiğin de yaklaştığında dolan mavi bir alan var türkiye'ye giriş yaptığın da vb gösteriyor.Orda en sonda ilçeme geldi gibi gösteriyor ama gümrükte yazıyor altında da ptt kargoyu ararsam onlar bana net bir bilgi verebilirler mi?Gümrük sırasındadır, geçer yakın zamanda.
Aliexpress'ten alışveriş sabır işidir. Bence bir şey yapmana gerek yok, beklemen yeterli.siparişlerim kısmında kargoya verildiğin de yaklaştığında dolan mavi bir alan var türkiye'ye giriş yaptığın da vb gösteriyor.Orda en sonda ilçeme geldi gibi gösteriyor ama gümrükte yazıyor altında da ptt kargoyu ararsam onlar bana net bir bilgi verebilirler mi?