Aliexpress gümrükte tutuluyor

Samet38

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,033
Merhaba 4 şubat 2021 de aliexpress den saat sipariş etmiştim indirim kodunu kullanarak şuan siparişlerim kısmında gümrükte tutuluyor yazıyor her hangi bir sıkıntı olduğu için mi böyle yoksa bir sıkıntı yok mu

Merhaba 4 şubat 2021 de aliexpress den saat sipariş etmiştim indirim kodunu kullanarak şuan siparişlerim kısmında gümrükte tutuluyor yazıyor her hangi bir sıkıntı olduğu için mi böyle yoksa bir sıkıntı yok mu
vergisini ödedin mi yoksa ptt ile mi gelince mi ödeyeceksin ?

Gümrük sırasındadır, geçer yakın zamanda.

Gümrük sırasındadır, geçer yakın zamanda.
siparişlerim kısmında kargoya verildiğin de yaklaştığında dolan mavi bir alan var türkiye'ye giriş yaptığın da vb gösteriyor.Orda en sonda ilçeme geldi gibi gösteriyor ama gümrükte yazıyor altında da ptt kargoyu ararsam onlar bana net bir bilgi verebilirler mi?

siparişlerim kısmında kargoya verildiğin de yaklaştığında dolan mavi bir alan var türkiye'ye giriş yaptığın da vb gösteriyor.Orda en sonda ilçeme geldi gibi gösteriyor ama gümrükte yazıyor altında da ptt kargoyu ararsam onlar bana net bir bilgi verebilirler mi?
Aliexpress'ten alışveriş sabır işidir. Bence bir şey yapmana gerek yok, beklemen yeterli.
Aldığımı unuttuğum 3-4 ay sonra gelen ürünlerimi bilirim. Elbet eline ulaşır.

alieksperss'ten basketbol için dizlik aldım 6 ayda geldi yani sabır bir erdemdir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,205,213
Üyeler
192,647
Son üye
tyreat
Geri