muratdinc
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 46
- İsim
- Murat Dinç
- muratdincmd
- Steam
- muratdincmd
- muratdincmd
- muratdincmd
Arkadaşım için Aliexpress'de yeni bir hesap açtık. Şu an hem kupon var hem de alacağımız üründe dahil "Yeni Kullanıcı Bonusu" var. Biz şimdi 2 ürün alacağız, biri kupon biri indirim için uygun durumda ve çok ciddi indirimler. Kuponda sadece ilk ürün için geçerli diyor yani biz ilk kuponu kullanmak zorundayız o kesin ama Yeni kullanıcı indirimi için bir şey yazmıyor, 2. sipariş de kullanabiliyorsak kupon ile bir ürün alıp 2. ürünü indirimli almak istiyoruz. Özet olarak sorun şu: Yeni kullanıcı bonusu kupon gibi sadece ilk sipariş için mi geçerli? yoksa süresi bitene kadar 1 defa kullanana kadar mı geçerli?
İlk Sipariş İndirim Kuponu ile alacağımız üründe 78.56₺ indirimli oluyor.
Yeni kullanıcı bonusu ile alacağımız ürün 102.36₺'den 2.36₺'ye düşüyor.
78₺'lik kupon için 100₺'lik indirimi kaybetmek istemiyorum. İkisi de olursa zaten tadından yenmez zira 2 ürüne 200+₺ yerine 25₺ ödemiş olacağız.
Not: ikisini aynı anda alamıyoruz zira neredeyse her üründe "Yeni kullanıcı bonusu" olduğu için "Yeni kullanıcı indirimi ile sadece 1 tane ürün alabilirsiniz" diye uyarıyor, birini sepetten çıkarmak zorunda kalıyorum.
İlk Sipariş İndirim Kuponu ile alacağımız üründe 78.56₺ indirimli oluyor.
Yeni kullanıcı bonusu ile alacağımız ürün 102.36₺'den 2.36₺'ye düşüyor.
78₺'lik kupon için 100₺'lik indirimi kaybetmek istemiyorum. İkisi de olursa zaten tadından yenmez zira 2 ürüne 200+₺ yerine 25₺ ödemiş olacağız.
Not: ikisini aynı anda alamıyoruz zira neredeyse her üründe "Yeni kullanıcı bonusu" olduğu için "Yeni kullanıcı indirimi ile sadece 1 tane ürün alabilirsiniz" diye uyarıyor, birini sepetten çıkarmak zorunda kalıyorum.