Aliexpress İade Hakkında

MKeremM

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
240
Aliexpressten aldığım ürün hasarlı geldiği için iade talebi oluşturdum ve bugün talebim onaylanmış. İade ayrıntılarını incelediğimde sadece para iadesi yazıyor. Anladığım kadarıyla ürünü geri kargolamama gerek yok. Doğru mu yoksa yanlış mı anladım bilgilendirirseniz sevinirim.

hayır kargolaman gerekiyor ve kargo ücretini senden istiyorlar, küçük bir ürün için 500-600 TL kargo ücreti var bilgin olsun. İade etme daha iyi

hayır kargolaman gerekiyor ve kargo ücretini senden istiyorlar, küçük bir ürün için 500-600 TL kargo ücreti var bilgin olsun. İade etme daha iyi
kargo kodu vs. yok nasıl kargolayacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam daha yeni gördüm sayfanın üst kısmında şöyle yazıyor:
AliExpress, para iadenizi onayladı. Daha iyi bir alışveriş deneyimi ve geri ödemenizi daha hızlı alabilmeniz için ürünü iade etmenize gerek yoktur.

AliExpress, para iadenizi onayladı. Daha iyi bir alışveriş deneyimi ve geri ödemenizi daha hızlı alabilmeniz için ürünü iade etmenize gerek yoktur.
iade kodu olmaz zaten, satıcının adresi yazıyordur oraya kargolamanı isterler çok zahmetli ve maliyetli bir iş. Ali expressden bir şey alırken iade olmadığını düşünerek alırım hep

iade kodu olmaz zaten, satıcının adresi yazıyordur oraya kargolamanı isterler çok zahmetli ve maliyetli bir iş. Ali expressden bir şey alırken iade olmadığını düşünerek alırım hep
Hocam mesajı güncelledim tekrar bakın isterseniz

eğer üründe bir kusur varsa veya kusurlu geldiyse o zaman iade etmeni istemeden direk para iade yapabilirler. Fakat ürünü keyfi iade ediyorsan o zaman göndermen gerekir. Buna göre yorumlayabilirsin

eğer üründe bir kusur varsa veya kusurlu geldiyse o zaman iade etmeni istemeden direk para iade yapabilirler. Fakat ürünü keyfi iade ediyorsan o zaman göndermen gerekir. Buna göre yorumlayabilirsin
Hocam konuda zaten ürünün hasarlı olduğunu yazmıştım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,784
Üyeler
190,444
Son üye
Gakgosh23
Geri