CYN BİLİŞİM REZİLLİĞİ

enes.exe

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
739
Bu havit happyhourdan kulaklık almıştım kafama küçük geldiği için iade etmek istedim. Oyunlarda da sesim cızırtılı geliyormuş. Para iadesi talebi oluşturup gönderdim kutuyu açmadan aynı şekilde tarafıma geri gönderdiler. Müşteri temsilcisi hijyen ürünü olduğundan açılmış ürünü iade almadıklarını söyledi. Hepsiburadadan havit kulakiçi kulaklık alan arkadaşımın iadesini hepsiburada olduğundan paşa paşa almışlardı. Daha önce de kulaklığım bozulmuştu değişim istedim para iadesi yaptılar ürünü indirimdeyken kuponla aldığımdan bi daha da o ürün o fiyata düşmedi. Herifler para iadesi isteyene değişim, değişim isteyene para iadesi yapıyolar. Değişik bi firma. Youtuberlarada sponsor olup etkinlik felan yapıyolar güya havit f/p ürün yapıyor ama piyasaya göre ürün kaliteleri çok aşağıda. Bu benim 3. Alışverişimdi son bi şans vermiştim gene şaşırtmadı gene müşteriyi mağdur etmeyi başardı. İki hafta önceki happyhourda webcam almıştım sonra 2 saat sonra vazgeçip ürün iptali oluşturdum bana kargo kodu verdi. Siteleri de bi garip hali hazırda kargoya verilmemiş ürünü tek tıkla iptal edebiliyor olmamız lazım. Veya hijyen ürünü olan siparişleri önceden iade olmadığına dair bilgilendirme yapması lazım. Kaldıki webcami gönderdiler bana bende iade koduyla aynen geri gönderdim parayı halen yatırmadılar. İade sürecini göremiyorum. Ürünün onlara ulaştığını dahi göremiyorum. Müşteri temsilcisine sipariş no mu atmıştım görüldü attı. Herifler tamamen bezdirme politikası izliyor

Ürünü garantiye gönderip oradan garanti belgesi alıp o zaman yaparlar.

Geri