🔥İndirim ALİEXPRESS İLK SİPARİŞ İNDİRİMİ ( Benim Seçtiklerim )

ptt geliyorsa vergi kafasına göre çıkıcak ayriyeten vergi parası ödiceksin kargo alırken ptt'den
Harbiden denemek için 2liraya 3-4 sene önce bileklik almıştım 30₺ vergi çıktı kapıda almadım xd

ürünü alirken vergi ödüyorsn zaten kapıda vergi isteyemez
her ürüne o şekilde olmuyor ptt gelenler vergisi gelince ortaya çıkıyor zaten alırken bazı ürünler vergisi çıkmıyor alış fiyatı çıkyıor sadece öylede olunca ptt geliyor anlamına geliyor vergisini ödediğin ürün Aras Kargo ile geliyor

her ürüne o şekilde olmuyor ptt gelenler vergisi gelince ortaya çıkıyor zaten alırken bazı ürünler vergisi çıkmıyor alış fiyatı çıkyıor sadece öylede olunca ptt geliyor anlamına geliyor vergisini ödediğin ürün Aras Kargo ile geliyor
Aga ben 20 kuruşa tornavida seti aldım, 36tl vergi ödedim. Ptt ile gelcek tekrar vergi alırlar mı, alırlarsa kaç tl alırlar?

Aga ben 20 kuruşa tornavida seti aldım, 36tl vergi ödedim. Ptt ile gelcek tekrar vergi alırlar mı, alırlarsa kaç TL alırlar?
PTT ile 3 şey aldım, 2'si geldi vergi almadılar. 3. de gelince net bir şey söylerim.

Aliexpress artık ödeme ekranında vergiyi de alıyor. Eğer "ilk sipariş indirimi" kampanyasına özel bir durum yoksa kapıda vergi çıkmaz.

Hocam ben ödeme adımında vergiyi ödedim ama ptt ile geliyor. Yine mi vergi ödeyeceğim?

kargom 2 hafta da geldi kapıda herhangi bir ücret ödemedim.

kayıt oldum da bende ilk alışveriş kısmında bişey cıkmıyor boş .

Bugün ptt kargo tornavida setini getirdi herhangi bir ek ücret istemedi.
Ptt kargo tarafından ilk defa evde bulundum daha önce hep geldik yoktunuz diyorlardı hemde cumartesi günü getirdi ptt de acayip gelişme var.

Geri