Neler Yeni

AliExpress İndirimleri güvenilir mi?

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Enes
Kankalar aliexpressten birşeylere batım 50 tl lik ürün 1 tl 2 tl 14 kuruş felan ilk giriş bonusu felan diyor 50 tl lik şeyi 1 tl ye almak mümkünmü cidden

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Kankalar aliexpressten birşeylere batım 50 TL lik ürün 1 TL 2 TL 14 kuruş felan ilk giriş bonusu felan diyor 50 TL lik şeyi 1 TL ye almak mümkünmü cidden
Kuponun değeri mi 1TL yoksa ürün mü 1TL ye düşüyor?

Aliexpress indirimleri de gerçek bu arada. Ben bugüne dek hiç ürün gönderilmemesine denk gelmedim. 1TL ye de ürün aldım, 600,700 TL'ye de. 1TL diyorsa ürün 1Tl dir fakat gümrük sunumuna elbet takılacağı ve yeniden fiyatlandırılıp vergi alınacağı için toplam ücret asla 1 Lira olmaz. Eğer yanlış fiyatlandırma olursa da CİMER'e yazıp paranızı geri alabiliyorsunuz bu konuda da bilginiz olsun.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
10 kuruşa saat felan almıştım ama 15 TL vergi odemistim

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kuponun değeri mi 1TL yoksa ürün mü 1TL ye düşüyor?

Aliexpress indirimleri de gerçek bu arada. Ben bugüne dek hiç ürün gönderilmemesine denk gelmedim. 1TL ye de ürün aldım, 600,700 TL'ye de. 1TL diyorsa ürün 1Tl dir fakat gümrük sunumuna elbet takılacağı ve yeniden fiyatlandırılıp vergi alınacağı için toplam ücret asla 1 Lira olmaz. Eğer yanlış fiyatlandırma olursa da CİMER'e yazıp paranızı geri alabiliyorsunuz bu konuda da bilginiz olsun.
54 TL lik ürün bonuslarla 1 TL ye düşüyor

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Evet mümkün. Bazen güzel kupon indirimleri oluyor. Kablosuz kulaklık, rgb ampul, rgb led falan aldım kuponlar sayesinde hepsi bedavaya geldi sayılır. Sadece vergilerini ödedim. Ürün başına 15-16 lira falan.

Top Bottom