Neden kapatıldıtr gonderımı kapatıldı cogu urunde belkı ondan gec gelıyodur
26 ve 29 temmuzda verdim hiç bir hareket olmadı. Birde tahmini teslim 5-8 Ağustos diyor ama kargo takibinde 8 eylül yazıyor.siparişi ne zaman verdin?
genelde 2 güne kargoya veriliyor ve ülkeye gelmesi 1 hafta sürüyor.
tahmini teslimat tarihleri genelde 1 ay sonrasını gösterir. ama kargoya verirlerse 1 haftada ülkeye ulaşıyorNeden kapatıldı
Mesaj otomatik birleştirildi:
26 ve 29 temmuzda verdim hiç bir hareket olmadı. Birde tahmini teslim 5-8 Ağustos diyor ama kargo takibinde 8 eylül yazıyor.
China mainland'da şuan güncellense anlaşılacak dediğin gibi.tahmini teslimat tarihleri genelde 1 ay sonrasını gösterir. ama kargoya verirlerse 1 haftada ülkeye ulaşıyor
Hocam az önce bir ürün tasnif merkezinde işleme alınmış.Diğer ürün beni süphelendiriyor.tahmini teslimat tarihleri genelde 1 ay sonrasını gösterir. ama kargoya verirlerse 1 haftada ülkeye ulaşıyor
diğeri satıcı tarafından kargoya verildi mi ?Hocam az önce bir ürün tasnif merkezinde işleme alınmış.Diğer ürün beni süphelendiriyor.
Daha önce sipariş verdiğim verilmedi sonra verdiğim dediğim gibi kargoya çıkar yakında büyük ihtimal.İptal mi etsem acaba hiç gelicek gibi durmuyor.diğeri satıcı tarafından kargoya verildi mi ?
verdiyse uzun sürmez. vermediyse sıkıntı satıcıda dır .
Önce sipariş verdiğimde tasnif merkezinde işleme alındı benim konu açmamı bekliyorlarmış herhalde boşuna açmış oldum.diğeri satıcı tarafından kargoya verildi mi ?
verdiyse uzun sürmez. vermediyse sıkıntı satıcıda dır .