Neler Yeni

Yardım Aliexpress kes/onu mail gerçek mi ?

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,614
İsim
Kerem Çavuş
Aliexpress kes onu kampanyasından kulaklık almıştım üstünden neredeyse 2 ay geçti ve dün biri beni aradı ve gümrüğe ürünüm geldiğini mailimi söylersem gerekli bilgileri iletebileceğini söyledi fakat ben bu mailin gerçek mi yoksa sahte mi olduğundan emin olamadım sizce almalı mıyım ?
ALİEXPRESS.png

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Aliexpress kes onu kampanyasından kulaklık almıştım üstünden neredeyse 2 ay geçti ve dün biri beni aradı ve gümrüğe ürünüm geldiğini mailimi söylersem gerekli bilgileri iletebileceğini söyledi fakat ben bu mailin gerçek mi yoksa sahte mi olduğundan emin olamadım sizce almalı mıyım ? Alıntıyı görüntüle
Vergi ya kapıda ödenir ya ödeme esnasında vergi dahil fiyat ödenir. Sahte gibi geldi bana.

abcdefg1234

80+ Silver
Aliexpress kes onu kampanyasından kulaklık almıştım üstünden neredeyse 2 ay geçti ve dün biri beni aradı ve gümrüğe ürünüm geldiğini mailimi söylersem gerekli bilgileri iletebileceğini söyledi fakat ben bu mailin gerçek mi yoksa sahte mi olduğundan emin olamadım sizce almalı mıyım ? Alıntıyı görüntüle
Benim bildiğim çıkan vergiyi kargo geldiğinde ödüyorsunuz 3-4 kez alışveriş yaptım hepsinde kargoyu aldıktan sonra kargocuya vergi ödemesini yaptım, bu mail bana dolandırıcı gibi geldi

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,614
İsim
Kerem Çavuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim bildiğim çıkan vergiyi kargo geldiğinde ödüyorsunuz 3-4 kez alışveriş yaptım hepsinde kargoyu aldıktan sonra kargocuya vergi ödemesini yaptım, bu mail bana dolandırıcı gibi geldi
telefonda mail istemesi çok şüpheliydi zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,397
Üyeler
160,843
Son üye
Foxaz
Top Bottom