Yardım Aliexpress kes/onu mail gerçek mi ?

Cavuskerem

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
7,076
Aliexpress kes onu kampanyasından kulaklık almıştım üstünden neredeyse 2 ay geçti ve dün biri beni aradı ve gümrüğe ürünüm geldiğini mailimi söylersem gerekli bilgileri iletebileceğini söyledi fakat ben bu mailin gerçek mi yoksa sahte mi olduğundan emin olamadım sizce almalı mıyım ?
ALİEXPRESS.png

Aliexpress kes onu kampanyasından kulaklık almıştım üstünden neredeyse 2 ay geçti ve dün biri beni aradı ve gümrüğe ürünüm geldiğini mailimi söylersem gerekli bilgileri iletebileceğini söyledi fakat ben bu mailin gerçek mi yoksa sahte mi olduğundan emin olamadım sizce almalı mıyım ? Alıntıyı görüntüle
Vergi ya kapıda ödenir ya ödeme esnasında vergi dahil fiyat ödenir. Sahte gibi geldi bana.

Aliexpress kes onu kampanyasından kulaklık almıştım üstünden neredeyse 2 ay geçti ve dün biri beni aradı ve gümrüğe ürünüm geldiğini mailimi söylersem gerekli bilgileri iletebileceğini söyledi fakat ben bu mailin gerçek mi yoksa sahte mi olduğundan emin olamadım sizce almalı mıyım ? Alıntıyı görüntüle
Benim bildiğim çıkan vergiyi kargo geldiğinde ödüyorsunuz 3-4 kez alışveriş yaptım hepsinde kargoyu aldıktan sonra kargocuya vergi ödemesini yaptım, bu mail bana dolandırıcı gibi geldi

Benim bildiğim çıkan vergiyi kargo geldiğinde ödüyorsunuz 3-4 kez alışveriş yaptım hepsinde kargoyu aldıktan sonra kargocuya vergi ödemesini yaptım, bu mail bana dolandırıcı gibi geldi
telefonda mail istemesi çok şüpheliydi zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,204,728
Üyeler
192,479
Son üye
ahmetmeral1
Geri