Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Aliexpress Olaf Taşınabilir Mini Yazıcı | Vergi dahil 49 TL!

kupır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Mustafa SAĞDIÇ
Steam
mstfsgdc
Twitter
sagdic
Discord
mstfsgdc
Bilgisayarda kullanmak için çok mesai harcadım ama hala çözemedim ya, yapabilen var mı? Benim külüstür telefonda uygulama çalışmıyor, evdekilerin telefonuna muhtaç kaldım

Milkshelk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Furkan
Ürün dün geldi.Kalitesi beklediğimden iyi. Çevremdeki herkes çok sevdi ve kendileri de almak istedi.

ExploiT

80+ Bronze
Arkadaşlar benim ürünümde geldi sticker şeklinde kağıt bulan var mı bu cihaza uygun ?

Vavien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bekir ilhan
57x25 termal rulo satın aldım denemek için. Rulo büyük geldiği için kağıt kısmından kaleme sarıp istediğim kalınlığa ulaşınca makineye taktım. Denemek için çıktı aldım ve sonuç başarılı. Ama içinde gelen termal rulo kadar kaliteli rulo bulamayız galiba

kırmızışarapp

80+ Silver
benim de cuma günü ilçe ptt ye gelmiş. bugün de dağıtıma çıkartmadılar. illa gidip almamız mı gerekiyor? yoksa getirirler mi? bir de babam benim adıma şubeden alabilir mi bu kargoyu?
Ben gittim aldım valla. Personel eksikliği falan var diyiyorlardı ama bilemedim.

Milkshelk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Furkan
57x25 termal rulo satın aldım denemek için. Rulo büyük geldiği için kağıt kısmından kaleme sarıp istediğim kalınlığa ulaşınca makineye taktım. Denemek için çıktı aldım ve sonuç başarılı. Ama içinde gelen termal rulo kadar kaliteli rulo bulamayız galiba
Anladığım kadarıyla yerleştirme kısmına sığmadığı için belli bir kısmını aldın. Bakmak isterim link bırakabilir misin?

Vavien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bekir ilhan
Anladığım kadarıyla yerleştirme kısmına sığmadığı için belli bir kısmını aldın. Bakmak isterim link bırakabilir misin?
Fiziki olarak satın aldım. Japon pazarı tarzı bir yerden. Yanlış hatırlamıyorsam 10 TL idi. Bildiğimiz pos cihazına koyulan tarzda büyük bir rulo

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,697
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Geldi şu anda sarj ediyorum

ahmetbirs

80+ Bronze
deneme amaçlı almıştım fakat ürün beklediğimden daha kaliteli keşke 2 3 adet alsaymışım dedirtti Murat hocama teşekkürler

ka.dir18

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Kadir Danacı
kağıt olayını bir esnaftan pos makinesi kağıdı alarak çözdüm yazıcı içerisine sığmıyordu kaleme sardım ufak ufak takarak işlemi çözdüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,309
Üyeler
160,674
Son üye
Emreescobaar
Top Bottom