❌İndirim Bitti! Aliexpress Olaf Taşınabilir Mini Yazıcı | Vergi dahil 49 TL!

Reaksiyon skoru
12,235

Fiyat çok iyi aşırı kaliteli çıkarmıyor ama çok tatlı. Sırf sınav için minik notlar çıkartmak için bile kullanılabilir. Bluetooth bağlantılı olması bile bir artı bence.

Amazondan ilk alışveriş indirimsiz almayan var mı :D 3dk alıyor hesap açıp almak.
yok hocam hesap var da aliexpressde, ilk alısveris indirimi olmadıgından bende o sekilde mi gozuktu diye sormaya calıstım. ayrıca farklı hesaplar acıp satın alsak sıkıntı oluyor mu?

yok hocam hesap var da aliexpressde, ilk alısveris indirimi olmadıgından bende o sekilde mi gozuktu diye sormaya calıstım. ayrıca farklı hesaplar acıp satın alsak sıkıntı oluyor mu?
Hayır, aylık 5limitin var tek tc ile, onun haricinde olmuyor. Hesabı vpn ile açıp; clone-emulator hatta bazen direkt tarayıcıdan da sipariş edeibliyorum.

Hocam direk sipariş verdim eski den kalma adres bilgilerim vs kayıtlıydi TC istemedi TC girmek gerekiyor mu nasıl giriliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

içine kağıt vs nasıl koyuyuoruz hem nasıl çıkartıyor
IMG_20231201_021414.jpg

aldım sagolsasın

böyle aliexpress te ilk siparişe özel şeyler varsa ucuza alalım ya paylaşın da denk gelirsem bende paylaşırım

aldım sagolsasın

böyle aliexpress te ilk siparişe özel şeyler varsa ucuza alalım ya paylaşın da denk gelirsem bende paylaşırım
Paylaşıyorum kanka ddr4 ram lazımsa paylaştım bakabilirsin

Geri