360 kamera var 17tl ye ilk siparişe özel mi hocam.Paylaşıyorum kanka ddr4 ram lazımsa paylaştım bakabilirsin
360 kamera var 17tl ye ilk siparişe özel mi hocam.Paylaşıyorum kanka ddr4 ram lazımsa paylaştım bakabilirsin
Yoğunluk var bende de öyle. Yoka çıkış ulaşım merkezi deigl mi?aldim tesekkurler hocam bir sey soracagim 9 kasimda kz edx pro aldim 11 kasimdan beri ayni yerde kaldi normal mi
Benimde aynı kaldı öylealdim tesekkurler hocam bir sey soracagim 9 kasimda kz edx pro aldim 11 kasimdan beri ayni yerde kaldi normal mi
evetYoğunluk var bende de öyle. Yoka çıkış ulaşım merkezi deigl mi?
2 tane hesap aç gitsin hocam boşuna para vermeilk siparişi indirimi olmadan 145 TL ye geliyor yine çok ucuz geldi 2 tane aldım
aldım iptal ederim istersem ama aynı kişi için birden fazla hesap oluyor mu öyle? o zaman farklı kredi kartı lazım galiba sadece?2 tane hesap aç gitsin hocam boşuna para verme
yok valla ben aynı kart aynı tc farklı hesap ile baya alıyorum kimse 30 40 tl için uğraşmıyoraldım iptal ederim istersem ama aynı kişi için birden fazla hesap oluyor mu öyle? o zaman farklı kredi kartı lazım galiba sadece?
Normal da içinden 11 adet çıkıyor ama aliexpressten gelenden çıkıyor mu bilmiyorum çıkmasa da düz yazar kasa fişi olmalıbeyler bunun kağıdını nerden alcaz