Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 3.5 inç IPS TYPE-C ikincil ekran MonitorUSB ekran her şey dahil 451,84TL

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Metehan
Birazdan temalar için konu açacağım baya güzel 400 liraya uğraşabileceğim bir alet sevdim.
Hocam ben de bugün teslim aldım işteyim akşam kuracağım uygulamasını. Konu açarsanız özelleştirme seçenekleri v.s beni de etiketlerseniz sevinirim.

Mr.White

80+ Bronze

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,621
İsim
Kerem Çavuş
Arkadaşlar bu usb kablosuyla bağlanıyor kasa içerisine nasıl koydunuz , dönüştürücü vb mi almam gerekiyor

KingDeViL

80+ Bronze
Linki var mı hocam bu ürünün?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüleBuldum bu ürün sanırım
Ürün bu fakat Türkiye'ye gönderimi kapattılar. Ben 5 inçlik olana 1800 Tl kadar ödeme yapıyordum. Tam ödeme ekranında hata verdi. Baktım fiyat 1900 olmuş. Sonra almaktan vazgeçtim. Geçen hafta da aliexpress yıl dönümü indiriminde 1600e felan denk geliyordu. Yine alsam mı dedim ama almadım. Daha sonra da Tr'ye göndermi kapattılar.

Benim elimde 14'' laptop ekranı var. Buna uygun kart alıp bu ekranı gösterge ekranı yapayım diyorum ama yine kart malesef aliexpreste satılıyor.

Bu da kartlı versiyon :

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,621
İsim
Kerem Çavuş
Ürünü 25 Martta sipaiş verdim. ürün bayağı hızlı elime geldi. O kadar hızlı idi iki iptal edip 7 inch alacaktım çıktığı için yetişemedim. 1 nisan tarihi ile kurulumunu yaptım kasada duruyor.

7 günde geldi Çoruma

Gözlemlerim 3,5 inch bayağı küçükmüş. alınırken 5 yada 7 inch alınmalı derim
fiyatına göre eh işte.
Parlaklık güzel
Uygulamasında bir sürü temalar var
resim olarak kendiniz tema oluşturabiliyorsunuz. Video temalar oluşturulabilse güzel olurdu açıkçası onu bekliyordum. Video koyup oynayabilsin istedim ama olmadı.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Kasa içi bağlantısını nasıl yaptınız , usb çıkışı gerekiyor fakat kasa içinde usb girişi yok

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu
Kasa içi bağlantısını nasıl yaptınız , usb çıkışı gerekiyor fakat kasa içinde usb girişi yok
kasa dışından. ekran kartı taktığımız soket ızgaralarından birinin ucunu büktüm 😁

KingDeViL

80+ Bronze
Hala arayan varsa aynı fiyat değil ama vergi ile 554Tl ediyor.

1712072476655.png

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
lappelduvide
beyler benim kargo bu sabah dağıtıma çıktı ben işteydim evde yaşlı insan olduğu için kapı zilini duymamış sanırım evde yok kağıt bırakıldı diye not düşmüşler sisteme kargo tekrar dağıtıma mı çıkacak ne yapmam lazım araya bayram girsin istemiyorum

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Mert
K
beyler benim kargo bu sabah dağıtıma çıktı ben işteydim evde yaşlı insan olduğu için kapı zilini duymamış sanırım evde yok kağıt bırakıldı diye not düşmüşler sisteme kargo tekrar dağıtıma mı çıkacak ne yapmam lazım araya bayram girsin istemiyorum
Kendin gidip alabilirsin hocam

Parrzival

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Onur Uzun
Ben bunu aldım 2 gün önce elime ulaştı kasanın içine çift taraflı bantla monte ettim ama ne bileyim bana asıl ürünün çakması gibi geldi yani yazılımı farklı tırt bi yazılım aida64 yazılımı görmüyor cihazı. bir de FPS sayacı yok hiç bir temada hatta bazı temalarda kaldırılamayan çince yazılar falan var, başkalarını bilmem de ben bu ürünü aldığıma pişman oldum. Tek güzel tarafı afterburnerla kıyaslayınca değerleri doğru gösteriyor ve arka plan görüntüsünü istediğin gibi ayarlayabiliyorsun. Bir de tavsiyem anakartın USB 3.0 portuyla bağlantı yapılması olur, değerlerin minimum gecikmeyle izlenmesi açısından.

Öncelikle kargo firması PTT kargo ise devletin yüz karası bi kuruluşu olduğunu burdan da belirtmek isterim. Aynı şeyi bana da yaptılar, kargo dağıtıma çıkmıyor bile.. Ve kendin gidip kargo dağıtım merkezinden alman lazım. Ben gidip aldım adamlar hala kargo dağıtıma çıktı diye mesaj gönderiyor..

Beyler bu nasıl oluyor bilen varmı nasıl demonte edilcek içinden çıkan kablolar vs hepsi yeterli mi yoksa bunun dışında bişi almak gerekiyor mu bilgilendirirmisiniz
İçinden çıkan type-c kablosu yetiyor, kutudan çıkan kağıttaki linkten yazılımı indirip yönetici olarak çalıştırman lazım sonrasında RUN butonuna tıklayınca görüntü gelecektir.

Son düzenleme:

KingDeViL

80+ Bronze
Ben bunu aldım 2 gün önce elime ulaştı kasanın içine çift taraflı bantla monte ettim ama ne bileyim bana asıl ürünün çakması gibi geldi yani yazılımı farklı tırt bi yazılım aida64 yazılımı görmüyor cihazı. bir de FPS sayacı yok hiç bir temada hatta bazı temalarda kaldırılamayan çince yazılar falan var, başkalarını bilmem de ben bu ürünü aldığıma pişman oldum. Tek güzel tarafı afterburnerla kıyaslayınca değerleri doğru gösteriyor ve arka plan görüntüsünü istediğin gibi ayarlayabiliyorsun. Bir de tavsiyem anakartın USB 3.0 portuyla bağlantı yapılması olur, değerlerin minimum gecikmeyle izlenmesi açısından.

Öncelikle kargo firması PTT kargo ise devletin yüz karası bi kuruluşu olduğunu burdan da belirtmek isterim. Aynı şeyi bana da yaptılar, kargo dağıtıma çıkmıyor bile.. Ve kendin gidip kargo dağıtım merkezinden alman lazım. Ben gidip aldım adamlar hala kargo dağıtıma çıktı diye mesaj gönderiyor..

İçinden çıkan type-c kablosu yetiyor, kutudan çıkan kağıttaki linkten yazılımı indirip yönetici olarak çalıştırman lazım sonrasında RUN butonuna tıklayınca görüntü gelecektir.
Fps görmek için aida64 ile çalışan ekranlardan almak gerekiyor.

Top Bottom