Çözüldü✓ AliExpress PTT kargo

UnderGoin

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,083
arkadaşlaR PTT KARGONUN KOTU OLDUNU duydum va ürünüm geldinde ptt ile gelicekmiş ortalama kaç günde gelir istanbula

Aliexpress üzerinden ptt kargoyla geliyor ne yazık ki. Kendi inisiyatiflerine kalıyor. Kısa da sürebilir, uzun da. Ama pek fazla kısa sürede geldiğini görmedim. Allah kolaylık versin.

son 2.3 alisverisimde gumrukten gecince ertesi gun sehrime geliyor. onlarin dagitima cikmasini beklemeden gidip aliyorum cunku dagitima cikarmalari gunler suruyor

son 2.3 alisverisimde gumrukten gecince ertesi gun sehrime geliyor. onlarin dagitima cikmasini beklemeden gidip aliyorum cunku dagitima cikarmalari gunler suruyor
anladım teşşekür ederim bi şey daha sormak istiyorum ptt ye girince takip edemiyorum boyle bir kayıt yok diyor

normalde ptt 1 haftada zor getiriyor ama aliexpress üzerinden pttyle gelenler 1 günde geliyor

ben takip numaramı ptt ye yazınca boyle bir kayıt yok diyor ne yapmalıyım
Ptt, sipariş üzerinde belirtilen telefon numarasına sms gönderiyor.

Örnek;

HANGZHOU CAINIAO SUPPLY C tarafindan adiniza, 2710143683636 barkod nolu gonderi kabul edilmistir. https://t.ptt.gov.tr/b513 adresinden gonderinin durumunu takip edebilirsiniz. PTT AS B001

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,349
Üyeler
188,406
Son üye
samed11111
Geri