Marginale
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,252
- İsim
- Muhammed emin efe
Şimdi cemere gerekli kanıtlarla birlikte şikayetimi oluşturuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben de o şekilde ödedim ürün 28€'du €8.85 kargo , €8.40 Görev ücreti verdim bu vergi sanırsam, total 45€ para ödedim bana gelen ürün muhtemelen 5€ bile değil
Haklısın ama artık kargolardan bağımsız düzgün bir gümrüğümüz olmalı. Örneğin Ptt'nin neden Ukim diye bir birimi var. Bu adamlar niye benim kargomu kontrol ediyor? Devlet adam akıllı düzen kursun. Millete haksız vergiler kesilmesin, kargoları yanlış yerlere postalanmasın. Şimdi diyeceğim ki acaba direkt olarak yollayan firmada mı hata var ama eğer onlar hatalı yollasa neden Türkiye'ye kadar gelsin. Sen Cimer'e yaz. Fazladan vergi kesilen arkadaşta yazdı ve bugün dönüş yaptılar tekrar gümrükleme için çağırmışlar. Keza benim ürünümüde muhtemelen tekrar çağırırlar ama zaten yeterince geç geldi uğraşmak istemiyorum. Yinede Cimer'e yazağım ki artık şu duruma bi engel olsunlar.Logitech bana keycap yollamıştı. Hollanda'dan mı ne geliyordu. Ups ile göndermişlerdi mesela. Gümrüğe geldiğinde direk sms geliyordu. Ups'nin gümrük belgesini doldurmam isteniyordu. Sanırım ups en iyi firma bu konuda keşke o olsa.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sana ucuz ürünü yollayıp kendileri senin ürünü bile almış olabilirler inanırım valla.