Led almıştım vergisini ödedim çıkmadı.
Hayır. Sepette ödediğin sürece çıkma olasılığı yok.
arkadaşlar tekrardan rahatsız ediyorum kusura bakmayın.Bir arkadaş bişey dedi kafam karıştı yok işte gümrüğüe takılabilir takılırsa vergi verirsin falansepette ödedim çıkmadı başka bir üründe ödemedim çıktı
Endişelenmene gerek yok. Bu hafta 2 ürün aldım vergileri sepette ödendi. Üçüncü ürün de yolda. Sepette ödediğin ekstra hiçbir ödeme yapmıyorsun merak etme. Ürün ülkeye gelir gümrükten geçip direkt kargoya verilir sana gelir.arkadaşlar tekrardan rahatsız ediyorum kusura bakmayın.Bir arkadaş bişey dedi kafam karıştı yok işte gümrüğüe takılabilir takılırsa vergi verirsin falan
hocam başıma pohtan bir olay geldi sanırım.Siparişi verdim yorumunuzu okuduktan sonrada sipariş güvenlik sorunu nedeniyle iptal dedi ama parayı çekti nasıl gelcek bu para geriEndişelenmene gerek yok. Bu hafta 2 ürün aldım vergileri sepette ödendi. Üçüncü ürün de yolda. Sepette ödediğin ekstra hiçbir ödeme yapmıyorsun merak etme. Ürün ülkeye gelir gümrükten geçip direkt kargoya verilir sana gelir.
Kupon kullandınız muhtemelen, o yüzden almışsınız hatayı.hocam başıma pohtan bir olay geldi sanırım.Siparişi verdim yorumunuzu okuduktan sonrada sipariş güvenlik sorunu nedeniyle iptal dedi ama parayı çekti nasıl gelcek bu para geri
Hadi ya geçmiş olsun çok can sıkıcı bir durum. Aynı telefonla veya PC ile daha önce kuponlu alışveriş yaptıysanız böyle durumlar olabiliyor ne yazık ki. Birkaç gün içinde para geri gelir merak etmeyin.hocam başıma pohtan bir olay geldi sanırım.Siparişi verdim yorumunuzu okuduktan sonrada sipariş güvenlik sorunu nedeniyle iptal dedi ama parayı çekti nasıl gelcek bu para geri
Kupon kullandınız muhtemelen, o yüzden almışsınız hatayı.
Çekilen para kısa bir süre içinde otomatik geri düşüyor, merek etmeyin.
Büyük ihtimal ondandır daha önce kullandığım bir hesapla aldım sanırım inşallah kısa sürede yatarHadi ya geçmiş olsun çok can sıkıcı bir durum. Aynı telefonla veya PC ile daha önce kuponlu alışveriş yaptıysanız böyle durumlar olabiliyor ne yazık ki. Birkaç gün içinde para geri gelir merak etmeyin.