Neler Yeni

Aliexpress Satın Alırken Vergi Ödedikten Sonra Kapıda Vergi Çıkarmı ?

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Arkadaşlar aliexpressten bir ürün alacağım ürün 100 tl 50 tlde vergisi var.Ben bunu ödedikten sonra ekstra kapıda vergi çıkar mı ? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,465
İsim
Mert Metshi
Led almıştım vergisini ödedim çıkmadı.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hayır. Sepette ödediğin sürece çıkma olasılığı yok.

Atyxah

80+ Silver
sepette ödedim çıkmadı başka bir üründe ödemedim çıktı

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
arkadaşlar tekrardan rahatsız ediyorum kusura bakmayın.Bir arkadaş bişey dedi kafam karıştı yok işte gümrüğüe takılabilir takılırsa vergi verirsin falan
Endişelenmene gerek yok. Bu hafta 2 ürün aldım vergileri sepette ödendi. Üçüncü ürün de yolda. Sepette ödediğin ekstra hiçbir ödeme yapmıyorsun merak etme. Ürün ülkeye gelir gümrükten geçip direkt kargoya verilir sana gelir.

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Endişelenmene gerek yok. Bu hafta 2 ürün aldım vergileri sepette ödendi. Üçüncü ürün de yolda. Sepette ödediğin ekstra hiçbir ödeme yapmıyorsun merak etme. Ürün ülkeye gelir gümrükten geçip direkt kargoya verilir sana gelir.
hocam başıma pohtan bir olay geldi sanırım.Siparişi verdim yorumunuzu okuduktan sonrada sipariş güvenlik sorunu nedeniyle iptal dedi ama parayı çekti nasıl gelcek bu para geri

L3ON

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
hocam başıma pohtan bir olay geldi sanırım.Siparişi verdim yorumunuzu okuduktan sonrada sipariş güvenlik sorunu nedeniyle iptal dedi ama parayı çekti nasıl gelcek bu para geri
Kupon kullandınız muhtemelen, o yüzden almışsınız hatayı.
Çekilen para kısa bir süre içinde otomatik geri düşüyor, merek etmeyin.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hadi ya geçmiş olsun çok can sıkıcı bir durum. Aynı telefonla veya PC ile daha önce kuponlu alışveriş yaptıysanız böyle durumlar olabiliyor ne yazık ki. Birkaç gün içinde para geri gelir merak etmeyin.

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Kupon kullandınız muhtemelen, o yüzden almışsınız hatayı.
Çekilen para kısa bir süre içinde otomatik geri düşüyor, merek etmeyin.
Hadi ya geçmiş olsun çok can sıkıcı bir durum. Aynı telefonla veya PC ile daha önce kuponlu alışveriş yaptıysanız böyle durumlar olabiliyor ne yazık ki. Birkaç gün içinde para geri gelir merak etmeyin.
Büyük ihtimal ondandır daha önce kullandığım bir hesapla aldım sanırım inşallah kısa sürede yatar

Top Bottom