Aliexpress Satın Alırken Vergi Ödedikten Sonra Kapıda Vergi Çıkarmı ?

thaelien

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,038
Arkadaşlar aliexpressten bir ürün alacağım ürün 100 tl 50 tlde vergisi var.Ben bunu ödedikten sonra ekstra kapıda vergi çıkar mı ? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Led almıştım vergisini ödedim çıkmadı.

Hayır. Sepette ödediğin sürece çıkma olasılığı yok.

sepette ödedim çıkmadı başka bir üründe ödemedim çıktı

arkadaşlar tekrardan rahatsız ediyorum kusura bakmayın.Bir arkadaş bişey dedi kafam karıştı yok işte gümrüğüe takılabilir takılırsa vergi verirsin falan
Endişelenmene gerek yok. Bu hafta 2 ürün aldım vergileri sepette ödendi. Üçüncü ürün de yolda. Sepette ödediğin ekstra hiçbir ödeme yapmıyorsun merak etme. Ürün ülkeye gelir gümrükten geçip direkt kargoya verilir sana gelir.

Endişelenmene gerek yok. Bu hafta 2 ürün aldım vergileri sepette ödendi. Üçüncü ürün de yolda. Sepette ödediğin ekstra hiçbir ödeme yapmıyorsun merak etme. Ürün ülkeye gelir gümrükten geçip direkt kargoya verilir sana gelir.
hocam başıma pohtan bir olay geldi sanırım.Siparişi verdim yorumunuzu okuduktan sonrada sipariş güvenlik sorunu nedeniyle iptal dedi ama parayı çekti nasıl gelcek bu para geri

hocam başıma pohtan bir olay geldi sanırım.Siparişi verdim yorumunuzu okuduktan sonrada sipariş güvenlik sorunu nedeniyle iptal dedi ama parayı çekti nasıl gelcek bu para geri
Kupon kullandınız muhtemelen, o yüzden almışsınız hatayı.
Çekilen para kısa bir süre içinde otomatik geri düşüyor, merek etmeyin.

Hadi ya geçmiş olsun çok can sıkıcı bir durum. Aynı telefonla veya PC ile daha önce kuponlu alışveriş yaptıysanız böyle durumlar olabiliyor ne yazık ki. Birkaç gün içinde para geri gelir merak etmeyin.

Kupon kullandınız muhtemelen, o yüzden almışsınız hatayı.
Çekilen para kısa bir süre içinde otomatik geri düşüyor, merek etmeyin.
Hadi ya geçmiş olsun çok can sıkıcı bir durum. Aynı telefonla veya PC ile daha önce kuponlu alışveriş yaptıysanız böyle durumlar olabiliyor ne yazık ki. Birkaç gün içinde para geri gelir merak etmeyin.
Büyük ihtimal ondandır daha önce kullandığım bir hesapla aldım sanırım inşallah kısa sürede yatar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,745
Üyeler
183,158
Son üye
Dear Uncle Tacitus
Geri