X -xxx- 80+ Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 232 2 Haziran 2023 #1 Dostlar siparişim dağıtıma çıkarılmış bende uyuyordum PTT görevliside sağolsun aramamış şimdi teslim edilemedi olarak gözüküyor kargo, acaba kargo şubeye mi gitmiştir çünkü bunlar benim bildiğim il içi aktarma oluyor ? Ekler Ekran görüntüsü 2023-06-02 042047.png 99.6 KB · Hit: 47
Dostlar siparişim dağıtıma çıkarılmış bende uyuyordum PTT görevliside sağolsun aramamış şimdi teslim edilemedi olarak gözüküyor kargo, acaba kargo şubeye mi gitmiştir çünkü bunlar benim bildiğim il içi aktarma oluyor ?
Isofyan 80+ Silver Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 2,321 Dahası Reaksiyon skoru 1,078 İsim Yunus İlgilendiği Kategoriler Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon Instagram https://www.instagram.com/ankadizayn_ 2 Haziran 2023 #2 Ara sor hocam. 3 gün falan şubede bekliyor diye biliyorum almazsan geri gider gümrüğe veya ülkesine
X -xxx- 80+ Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 232 2 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Isofyan yazmış: Ara sor hocam. 3 gün falan şubede bekliyor diye biliyorum almazsan geri gider gümrüğe veya ülkesine Devamı için tıklayın... PTT müşteri hizmetleri 7/24 açıkmış fark etmemişim sağol.
Isofyan yazmış: Ara sor hocam. 3 gün falan şubede bekliyor diye biliyorum almazsan geri gider gümrüğe veya ülkesine Devamı için tıklayın... PTT müşteri hizmetleri 7/24 açıkmış fark etmemişim sağol.