Yardım Aliexpress siparişimi Aras Kargo kaybetti

wake up to reality

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,198
4 gündür evin yakınında aktarmada gözüküyordu
müşteri hizmetlerini aradım şubeye varmış dedi
ben de dedim şubede gözükmüyor ben sorgulayınca
o da bende şubede olarak gözüküyor dedi, sonra biraz daha baktı ve dedi ki evinize teslimatı denenmiş(nasıl da uyduruyor) ama evde yoksunuz diye şubeye geri dönmüş ben de dedim ben hep evdeydim ve bana herhangi bir bildirim gelmedi dağıtıma çıkarıldığıyla ilgili ayrıca daha şubeye varmadan nasıl dağıtıma çıkarılabilir dedim, o da ben öyle görüntülüyorum dedi ben de dedim en iyisi şubeyi arayayım
sonra şubeyi aradım onlar da kargo şuan kayıp durumu araştırılıyor dedi, yani şuan bulunana kadar yapabilecekleri bir şey de yokmuş
Şimdi şöyle bir sorum var aras kargo kargoyu bulamazsa ne olacak? daha önceden başına böyle bir şey gelen var mı?

4 gündür evin yakınında aktarmada gözüküyordu
müşteri hizmetlerini aradım şubeye varmış dedi
ben de dedim şubede gözükmüyor ben sorgulayınca
o da bende şubede olarak gözüküyor dedi, sonra biraz daha baktı ve dedi ki evinize teslimatı denenmiş(nasıl da uyduruyor) ama evde yoksunuz diye şubeye geri dönmüş ben de dedim ben hep evdeydim ve bana herhangi bir bildirim gelmedi dağıtıma çıkarıldığıyla ilgili ayrıca daha şubeye varmadan nasıl dağıtıma çıkarılabilir dedim, o da ben öyle görüntülüyorum dedi ben de dedim en iyisi şubeyi arayayım
sonra şubeyi aradım onlar da kargo şuan kayıp durumu araştırılıyor dedi, yani şuan bulunana kadar yapabilecekleri bir şey de yokmuş
Şimdi şöyle bir sorum var aras kargo kargoyu bulamazsa ne olacak? daha önceden başına böyle bir şey gelen var mı?
Para iadesi yapıldı bana Hepsiburadan telefon almıştım çalınmıştı hatta benim tek değil birçok kişinin 2 ay sonra paramı aldım + 100 TL hediye çeki verdiler

ben aliexpressten aldım ürünü, aras kargo kaybettiyse aliexpressin iade yapacağını sanmıyorum, büyük ihtimalle benim para çöpe gitti
Aliexpress ile iletişime geç yardımcı oluyorlar aynı durum aliexpress te başıma geldi satıcı inat etti ama para iadesi vermemek ile şans işi tabi bu aliexpress devreye girdi aninda para iadem yapıldı.

Aliexpress ile iletişime geç yardımcı oluyorlar aynı durum aliexpress te başıma geldi satıcı inat etti ama para iadesi vermemek ile şans işi tabi bu aliexpress devreye girdi aninda para iadem yapıldı.
aras kargo müşteri hizmetleri kayboldu demedi ama şubeyi aradım onlar kayıp dedi, bekleyeyim mi biraz daha yoksa direkt aliexpressle mi görüşeyim, bir de aliexpressle nasıl görüştün? ben anca iade yapınca aliexpress bakıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1667835382227.png

kargom şubeye bile ulaşmadı bunlar kargoyu teslim edildi yapmış, hem kaybedip hem de nasıl teslim edildi diyebilirler

aras kargo müşteri hizmetleri kayboldu demedi ama şubeyi aradım onlar kayıp dedi, bekleyeyim mi biraz daha yoksa direkt aliexpressle mi görüşeyim, bir de aliexpressle nasıl görüştün? ben anca iade yapınca aliexpress bakıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
kargom şubeye bile ulaşmadı bunlar kargoyu teslim edildi yapmış, hem kaybedip hem de nasıl teslim edildi diyebilirler
Mail atıyorsun ürünü kimden aldiysan ilk başta aliexpress devreye girmiyor sizler kendi aranizda çözün diye çözülmez ise o devreye giriyor

Kargocu çökmüş

Hocam müşteri hizmetleri ile görüş şubeyi/kuryeyi şikayet et. İşleme koyulmazlarsa hızlıca bir avukat ile görüş, teslim etmedikleri kargoyu teslim etmiş göstermek direkt hırsızlık...

aras kargo teslim etmediği halde teslim etti olarak işaretlediği için aliexpresste ürün teslim edildi olarak gözüküyor, en sonunda aras kargo şubesine elimde bidonla gidip şubeyi ateşe vereceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,339
Üyeler
192,687
Son üye
RainyDream
Geri