Çözüldü✓ Aliexpress siparişin anlaşmazlığı sona erdirildi

Dışkapı Metrosu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
408
Beyler aliexpressden gecenlerde kablosuz klavye almıstım klavye bozuk cıktı dispute actım orda sikayeti anlattim vs. ve paranın iade edilmesini istedim sonrasında aliexpress iki secenek sundu biri ürünü gonderip tam para iadesiydi oburude sadece paranın iadesiydi bende paranin iadesini sectim sonrasında boyle bir mail geldi yani bana para iadesi mi yapılacak? yapılacaksa kac gun icinde hesabıma yatar?
Adsız.png

Kabul etmiş işte klavye'de elinde kaldı miss.

Beyler aliexpressden gecenlerde kablosuz klavye almıstım klavye bozuk cıktı dispute actım orda sikayeti anlattim vs. ve paranın iade edilmesini istedim sonrasında aliexpress iki secenek sundu biri ürünü gonderip tam para iadesiydi oburude sadece paranın iadesiydi bende paranin iadesini sectim sonrasında boyle bir mail geldi yani bana para iadesi mi yapılacak? yapılacaksa kac gun icinde hesabıma yatar?Alıntıyı görüntüle
Kabul etmiş sanırım para iadesini.

Beyler aliexpressden gecenlerde kablosuz klavye almıstım klavye bozuk cıktı dispute actım orda sikayeti anlattim vs. ve paranın iade edilmesini istedim sonrasında aliexpress iki secenek sundu biri ürünü gonderip tam para iadesiydi oburude sadece paranın iadesiydi bende paranin iadesini sectim sonrasında boyle bir mail geldi yani bana para iadesi mi yapılacak? yapılacaksa kac gun icinde hesabıma yatar?Alıntıyı görüntüle
Evet iade edildi

Bir hafta içinde hesabına yatar. İki haftaya kadar da uzayabilir endişelenme. Benzer bir durum benim başıma da gelmişti.

beleş klavye

Beles ama bozuk ama bozuk klavye

@Oguzrtx Hocam bi bakarmısın şimdi ne olacak hesabıma 47 dolar mı yatacak? Aşşağıdaki siz ve satıcı bir anlaşmaya varamadınız yazısı biraz kafamı karıştırdıda o yüzden soruyorum.
1616836853214.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,268
Üyeler
184,290
Son üye
muhammet3737
Geri