Neler Yeni

Çözüldü✓ Aliexpress siparişin anlaşmazlığı sona erdirildi

Dışkapı Metrosu

80+ Bronze
Beyler aliexpressden gecenlerde kablosuz klavye almıstım klavye bozuk cıktı dispute actım orda sikayeti anlattim vs. ve paranın iade edilmesini istedim sonrasında aliexpress iki secenek sundu biri ürünü gonderip tam para iadesiydi oburude sadece paranın iadesiydi bende paranin iadesini sectim sonrasında boyle bir mail geldi yani bana para iadesi mi yapılacak? yapılacaksa kac gun icinde hesabıma yatar?
Adsız.png

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,160
İsim
Musa
Beyler aliexpressden gecenlerde kablosuz klavye almıstım klavye bozuk cıktı dispute actım orda sikayeti anlattim vs. ve paranın iade edilmesini istedim sonrasında aliexpress iki secenek sundu biri ürünü gonderip tam para iadesiydi oburude sadece paranın iadesiydi bende paranin iadesini sectim sonrasında boyle bir mail geldi yani bana para iadesi mi yapılacak? yapılacaksa kac gun icinde hesabıma yatar?Alıntıyı görüntüle
Kabul etmiş sanırım para iadesini.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Beyler aliexpressden gecenlerde kablosuz klavye almıstım klavye bozuk cıktı dispute actım orda sikayeti anlattim vs. ve paranın iade edilmesini istedim sonrasında aliexpress iki secenek sundu biri ürünü gonderip tam para iadesiydi oburude sadece paranın iadesiydi bende paranin iadesini sectim sonrasında boyle bir mail geldi yani bana para iadesi mi yapılacak? yapılacaksa kac gun icinde hesabıma yatar?Alıntıyı görüntüle
Evet iade edildi

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,160
İsim
Musa

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bir hafta içinde hesabına yatar. İki haftaya kadar da uzayabilir endişelenme. Benzer bir durum benim başıma da gelmişti.

samet4747

80+ Platinum
beleş klavye

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Beles ama bozuk ama bozuk klavye

Dışkapı Metrosu

80+ Bronze
@Oguzrtx Hocam bi bakarmısın şimdi ne olacak hesabıma 47 dolar mı yatacak? Aşşağıdaki siz ve satıcı bir anlaşmaya varamadınız yazısı biraz kafamı karıştırdıda o yüzden soruyorum.
1616836853214.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,556
Üyeler
159,174
Son üye
furkan3868
Top Bottom