bu 0.15 kuruşluk eşyaların bazılrında ücretsiz kargo diyor onlardan alsam kapıda ekstra bir ücret ödermiyim yoksa farklı bir şeyi var mıBir arkadaş da böyle olmuş heralde anlamadım bende teşekkürler
bu 0.15 kuruşluk eşyaların bazılrında ücretsiz kargo diyor onlardan alsam kapıda ekstra bir ücret ödermiyim yoksa farklı bir şeyi var mıBir arkadaş da böyle olmuş heralde anlamadım bende teşekkürler
Ödeme ekranınde vergi çıkıyorsa ödemezsin çıkmıyorsa kapıda muhtemelen 15-20 tl ödersinbu 0.15 kuruşluk eşyaların bazılrında ücretsiz kargo diyor onlardan alsam kapıda ekstra bir ücret ödermiyim yoksa farklı bir şeyi var mı
Bu harika fırsatı buldum! Fiyatı düşürmek ve ürünü daha ucuza alabilmek için bana yardım edin!
%99 indirim mi!
EttimBu harika fırsatı buldum! Fiyatı düşürmek ve ürünü daha ucuza alabilmek için bana yardım edin!
%99 indirim mi!
Son 2 arkadaşlar
Hocam sanırım günlük sadece 3 kişiyi davet edebiliyoruz ben sizinkini yapamadım kb
Karşılıklı yapmak isteyen direk etiket atsınnn
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ettim
Bu harika fırsatı buldum! Fiyatı düşürmek ve ürünü daha ucuza alabilmek için bana yardım edin!
%99 indirim mi!
Bugün 8 kişi davet ettim.Hocam sanırım günlük sadece 3 kişiyi davet edebiliyoruz ben sizinkini yapamadım kb
Bugün 8 kişi davet ettim.
2 ürün için de ayrı ayrı vergi ödersiniz.Diyelim ben bir tane ürün aldım. Kapıda onun vergisini ödüyorum bu da 20Tl olsun. İki tane ürün aldığımda bir tane mi vergi ödüyorum yani 20TL mi yoksa 2 kere mi ödüyorum 40TL olarak? Yanıtlarsanız sevinirim.