Yardım Aliexpress son 1 kişi lazım yardım edebilir misiniz?

bu 0.15 kuruşluk eşyaların bazılrında ücretsiz kargo diyor onlardan alsam kapıda ekstra bir ücret ödermiyim yoksa farklı bir şeyi var mı
Ödeme ekranınde vergi çıkıyorsa ödemezsin çıkmıyorsa kapıda muhtemelen 15-20 tl ödersin

Yaptım oldumu

Bu harika fırsatı buldum! Fiyatı düşürmek ve ürünü daha ucuza alabilmek için bana yardım edin!
%99 indirim mi!

Karşılıklı yapmak isteyen direk etiket atsınnn
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu harika fırsatı buldum! Fiyatı düşürmek ve ürünü daha ucuza alabilmek için bana yardım edin!
%99 indirim mi!

Son 2 arkadaşlar
Ettim
%99 indirim mi!

Diyelim ben bir tane ürün aldım. Kapıda onun vergisini ödüyorum bu da 20Tl olsun. İki tane ürün aldığımda bir tane mi vergi ödüyorum yani 20TL mi yoksa 2 kere mi ödüyorum 40TL olarak? Yanıtlarsanız sevinirim.

Bugün 8 kişi davet ettim.
Screenshot_2022-03-30-18-22-55-021_com.mi.globalbrowser.jpg

Diyelim ben bir tane ürün aldım. Kapıda onun vergisini ödüyorum bu da 20Tl olsun. İki tane ürün aldığımda bir tane mi vergi ödüyorum yani 20TL mi yoksa 2 kere mi ödüyorum 40TL olarak? Yanıtlarsanız sevinirim.
2 ürün için de ayrı ayrı vergi ödersiniz.

%99 indirim mi!

Son 1 arkadaşlar, ha gayret :) gördüğüme tıklıyorum bu arada.

Geri