ahahaha iki gün sonra hiçbir şey alamayınca gelen mutsuzlukÖrnek
Hocam tüketimle alakası yok bizim millet herşeyi süistimal eder amazonun TR ye ilk geldiği zamanları hatırlıyorum o zaman da böyle olaylar yaşanmıştı.Ulan bir ürün vardı alacağım Allah'tan pahalı diye bizimkiler alamamış ondan açık Türkiye'ye.
Bizim millet doymuyor ki bu kadar tüketici millet, popülasyonu yüksek ülkelerde olur genelde ama onları da geçiyoruz baksana adamlar kapatmış getirmeyi.
Temudan alıyorsan 1 ay sonra gelecek diye düşünerek almalısın. Urun 1-2 haftada gelir ama gümrükte 2-3 hafta bekler .Temu da bir haftadır gümrükte nereden alalım bilemedim
Kendileri kaybederArkadaşlar Aliexpress çoğu Teknolojik üründe Türkiye ye gönderimi kapattı. Örnekler
E-YOOSO Z11 RGB USB 60% Mini Mekanik Oyun Klavyesi Mavi Kırmızı Anahtar 61 TuÅlar Kablolu Ayrılabilir Kablo, Seyahat PC için TaÅınabilir - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
MUCAI MK61 USB oyun mekanik klavye kırmızı anahtarı 61 tuÅları kablolu ayrılabilir kablo RGB arkadan aydınlatmalı sıcak deÄiÅtirilebilir - AliExpress 7
Veri kurbaÄa Bluetooth uyumlu oyun denetleyicisi için PS4/ince/Pro PC için kablosuz Gamepad çift titreÅim Joystick için IOS/Android - AliExpress 44
Yeni kablosuz oyun kutusu için Linux Video oyunu için iki katına oyun denetleyicisi oyun sopa PC akıllı TV kutusu 2.4G Gamepad Joystick - AliExpress 44
Ben m800 ultranin donglesi için geri ödeme aldım ama benim bilerek yaptığım bisey degil saticiyada yazdim sizde kalabilir dedilerBence bir tık bizimde suçumuz var çoğu arkadaş çalışan ürünlerden iade parası aldı.