Neler Yeni

Aliexpress Ürün Önerisinde Bulunur musunuz?

berkaysenal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Berkay Şenal
İşte o yüzden iptal edip ondan almak istiyorum da kupon geri gelir mi diye takıldım.
2. yi farklı hesaptan mı alacaksın ?
Kupon iptal edilmez diye biliyorum. Ama şunu söyleyim yeni hesap açıp o hesaba kendi hesabımdan link attığımda direk yeni hesaplar alıyor kuponu. Abim annem babam herkese aldırdım kendim alamadım( benim hesap eski) şimdi onların hesabından rgb mousepad, 5m daha şerit led siparişi vericem.

Squex

80+ Silver
Beyler ben bu ürünü alıcam şimdi ben 5050 non mu almalıyım

SatisFaction

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
Muhammet
Beyler ben bu ürünü alıcam şimdi ben 5050 non mu almalıyım
Evet 5050 non al.
Kupon iptal edilmez diye biliyorum. Ama şunu söyleyim yeni hesap açıp o hesaba kendi hesabımdan link attığımda direk yeni hesaplar alıyor kuponu. Abim annem babam herkese aldırdım kendim alamadım( benim hesap eski) şimdi onların hesabından rgb mousepad, 5m daha şerit led siparişi vericem.
İşte çoklu hesap açanların siparişleri iptal olmuş ama sanırım aynı telefondan açanlar.

bg1650

80+
Kapıda kuryeye veriyorsunuz vergiyi.
Satıcıya üzerine 1 dolar yazmasını rica edin.
Eğer yazarsa %20 vergiden ortalama 20 kuruş falan keser damga ve gümrüğe sunma ücretiyle 10TL tutar. Yazmazsa 25 civarı.
Nasıl yazacağım?

T.P.G.

80+ Titanium
Nasıl yazacağım?
Ekran Alıntısı.PNG

bg1650

80+

berkaysenal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Berkay Şenal
Hocam İngilizce mi yazayım Türkçe mi? :D
İngilizce yaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet 5050 non al.

İşte çoklu hesap açanların siparişleri iptal olmuş ama sanırım aynı telefondan açanlar.
Tamam sende farklı telefondan aç. Ben çyle bir şey görmedim gerçi kendi açtığım hesaptan daha alışveriş yapmadım ama. Daha 1 kuponum duruyor en kötü. Başka tel kullan eğer öyle bir şey varsa.

Evet 5050 non al.

Bu arada o yeni hesapla alakalı değil çünkü ben yeni hesaptan sipariş verdim sadece yeni hesabın güvenliğinin tamamlanmasını istiyorlar birde bazı ürünlerde neden olduğunu anlamadığım şekilde kupon çalışmıyor. İstersen kendi aldığım ürünün linkini atarım benim aldığımda yeni hesapla aldım ve oldu.

Son düzenleme:

SatisFaction

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
Muhammet
İngilizce yaz.

Tamam sende farklı telefondan aç. Ben çyle bir şey görmedim gerçi kendi açtığım hesaptan daha alışveriş yapmadım ama. Daha 1 kuponum duruyor en kötü. Başka tel kullan eğer öyle bir şey varsa.

Bu arada o yeni hesapla alakalı değil çünkü ben yeni hesaptan sipariş verdim sadece yeni hesabın güvenliğinin tamamlanmasını istiyorlar birde bazı ürünlerde neden olduğunu anlamadığım şekilde kupon çalışmıyor. İstersen kendi aldığım ürünün linkini atarım benim aldığımda yeni hesapla aldım ve oldu.
Atar mısın linki ?

berkaysenal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Berkay Şenal

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Alıntıyı görüntüle

Kuponlarım bunlar, RGB led şerit veya ampul aradım ama 20 liraya denk gelecek şekilde bulamadım. Aldığınız veya önerdiğiniz bir ürün varsa atar mısınız? Kuponlar boşa gitsin istemiyorum.
RGB kasa fanları var. Fiyatları uygun onlara bakabilirsiniz.

bg1650

80+

SatisFaction

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
Muhammet
Sizin attığınızla aynı satıcı galiba çünkü iki gün önce ilk ordan almaya çalıştım olmadı sonra bu linktekini aldım oldu ve aynı firmayla görüşme sağladım. Yinede bu olmasa bile başkalarını dene.
Kuponun olmamasının sebebi sanırım ürün fiyatının kupon fiyatının altında olması.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Sizin attığınızla aynı satıcı galiba çünkü iki gün önce ilk ordan almaya çalıştım olmadı sonra bu linktekini aldım oldu ve aynı firmayla görüşme sağladım. Yinede bu olmasa bile başkalarını dene.
Çok beğendim. :D
Kargo takipli mi bilginiz var mı?

Top Bottom