AliExpress uzun mesafeli nakliyat merkezine vardı ne anlama geliyor?

Bu ay herkes böyle sorunlar yaşadı çoğu ürün gümrüğe geç geldi indirim dönemi diyorlar bilemiyorum vergisini de ödesek nafile benim adıma üç kargo var ikisi geçti biri kaldı aynı uzun nakliye merkezinde diyor
3 Nisan daki sipariş için mi geldi PTT mesajı ?

4 Nisan da verilen kargo şu an hala beklemede... "uzun mesafeli nakliyat merk..."

Banggoodda 1-2 hafta içerisinde geliyordu bunda o kadar ülkede bekliyor :D
Neyse geç olsun güç olmasın
AliExpress artık PTT ile çalışıyor bı 10 günde orda bekler 🤦
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 Nisan daki sipariş için mi geldi PTT mesajı ?

4 Nisan da verilen kargo şu an hala beklemede... "uzun mesafeli nakliyat merk..."
Yok hocam 9 Nisan geçen pazar

Yok hocam 9 Nisan geçen pazar
Attığınız görselde siparişlerin verildiği tarih 3 nisan olarak görünüyor, onu kastediyordum. Benim sipariş de 4 nisan olarak görünüyor.
(indirim vs. dönemi diye yoğunluk mu yoksa bizim tarafın ağır işlemesi mi bilemiyorum)

Son kayıt: 2023-04-08 07:05 de 7 gün önce türkiye ye gelmiş ve toplamda 11. gün hala beklemede... (msj gelmedi)

Bende 11 inde aldım sanırım bugün gece 4 de ilçeye vardı diye aynı seninki gibi mesaj geldi bakalım

bı sevindim sonra senin başka forumdaki konuyu okuyunca üzüldüm öğlen 😑

Eğer uzun süre uzun mesafeli nakliyat merkezinde durduysa PTT yi arayıp uzun süredir hareket olmadı deyip kargo takip no kuzu veriyorsunuz onlar size kargo daha bizim sisteme girmemiş bekleyin diyorlar bişey yapmamış gibi gözüküyorlar ama en geç 1 us günü içerisinde kargonuz teslim alınmıştır mesajı geliyor birçok kere denendi onaylandı

Attığınız görselde siparişlerin verildiği tarih 3 nisan olarak görünüyor, onu kastediyordum. Benim sipariş de 4 nisan olarak görünüyor.
(indirim vs. dönemi diye yoğunluk mu yoksa bizim tarafın ağır işlemesi mi bilemiyorum)

Bizim tarafin ağır işlemesi hocam sipariş verilen günü değil de ülkeye gelen günü baz almak gerekir 2 Nisan da ülkeye giriş yapanların çoğu dün gümrükten geçti

Son kayıt: 2023-04-08 07:05 de 7 gün önce türkiye ye gelmiş ve toplamda 11. gün hala beklemede... (msj gelmedi)
Bende 11 inde aldım sanırım bugün gece 4 de ilçeye vardı diye aynı seninki gibi mesaj geldi bakalım

bı sevindim sonra senin başka forumdaki konuyu okuyunca üzüldüm öğlen 😑

Ne okudunuz hocam ?

• Beğen
Reaksiyonlar: M.2.
Eğer uzun süre uzun mesafeli nakliyat merkezinde durduysa PTT yi arayıp uzun süredir hareket olmadı deyip kargo takip no kuzu veriyorsunuz onlar size kargo daha bizim sisteme girmemiş bekleyin diyorlar bişey yapmamış gibi gözüküyorlar ama en geç 1 us günü içerisinde kargonuz teslim alınmıştır mesajı geliyor birçok kere denendi onaylandı
İkinci siparişim güme gitti hala ses yok :) İlki toplam 8 günde bana ulaşmıştı...

Evet hocam malesef sistemleri oldukça ağır alıştık artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,775
Üyeler
184,682
Son üye
İsa arslan
Geri