Neler Yeni

Aliexpressden alışveriş yapılır mı?

Knispel

80+ Bronze
Arkadaşlar bu yenilenmiş telefonların olayı nedir? zamanında ekranı paramparça olmuş, kasası yamulmuş telefonlar da var mıdır bu yenilenmiş telefonların içinde? şu anda bana telefon ve ekran kartı lazım. Telefon olarak s8 ve s9 modellerinin şekli şemali hoşuma gidiyor. tabii ki performans olarak bu fiyatlara çok daha iyi telefonlar var.

LİNK = https://www.hepsiburada.com/yenilenmis-samsung-galaxy-s9-64-gb-12-ay-garantili-pm-HB00000HBKDY
Hocam reklamlarda görmüşsünüzdür eski telefonu getir yenisi götür diye işte o eski telefonları alıp fabrikalara yolluyorlar sonra tamir edip satışa çıkartıyorlar fakat ne kadar iyi tamir ediyorlar bilemiyorum.

willblacksmith

80+ Bronze
Hocam reklamlarda görmüşsünüzdür eski telefonu getir yenisi götür diye işte o eski telefonları alıp fabrikalara yolluyorlar sonra tamir edip satışa çıkartıyorlar fakat ne kadar iyi tamir ediyorlar bilemiyorum.
Anladım eski telefonu getirden kasıtları, telefonun ekranı kırık olsa da, herhangi bir yerinde sorun varsa da alıyorlar. Düzgün, işe yarayacak parçaları, muhtemelen çıkarıyorlar, sorunsuz telefona takıyor olabilirler. Kasalarını kendi orjinal kasalarıyla değiştiriyorlar mı acaba? devlet onaylı bir yenilemeymiş. Belli başlı standartları ve 12 ay garantisi var.

Knispel

80+ Bronze
Anladım eski telefonu getirden kasıtları, telefonun ekranı kırık olsa da, herhangi bir yerinde sorun varsa da alıyorlar. Düzgün, işe yarayacak parçaları, muhtemelen çıkarıyorlar, sorunsuz telefona takıyor olabilirler. Kasalarını kendi orjinal kasalarıyla değiştiriyorlar mı acaba? devlet onaylı bir yenilemeymiş. Belli başlı standartları ve 12 ay garantisi var.
Garantisi varsa alınır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,490
Üyeler
164,853
Son üye
DorukGkcoglu
Top Bottom