- En İyi Cevap
- 11
Dahası
Evet aynı üründü. Çok yakın bir tutar gelmişti.Bu ürünü alırken mi (gamepad) koymadınız? Ve çıkan sonuçla aynı tutar geldi doğru mu?
Evet aynı üründü. Çok yakın bir tutar gelmişti.Bu ürünü alırken mi (gamepad) koymadınız? Ve çıkan sonuçla aynı tutar geldi doğru mu?
320 lira yazıyor sonuçta. ÖTV işaretlemedim. Doğru değil mi?Evet aynı üründü. Çok yakın bir tutar gelmişti.
Kol PC bileşeni mi ki?Ben ürünü satın aldığımda sadece gümrük vergisi ödeniyordu. Ötv konsollar için var pc bileşenleri sadece KDV ve gümrük.
Ona yakın tutar gelir genelde. Çok alışverişim oldu sürekli oradan hesaplamıştım yani, yanıltmadı beni şu ana kadar.320 lira yazıyor sonuçta. ÖTV işaretlemedim. Doğru değil mi?
Kol PC bileşeni mi ki?
Çevre birimlerine giriyor onlar içinde ötv olmadığını düşünüyorum.320 lira yazıyor sonuçta. ÖTV işaretlemedim. Doğru değil mi?
Kol PC bileşeni mi ki?
Ya şöyle de sorayım emin olmak adına:Ona yakın tutar gelir genelde. Çok alışverişim oldu sürekli oradan hesaplamıştım yani, yanıltmadı beni şu ana kadar.
Aliexpress'in vergi mantığını bilmiyorum dostum. Senin vergini gümrük memurları belirleyecek, aliexpress değil.Ya şöyle de sorayım emin olmak adına:
Şimdi sepette vergi ödemediğim hali sadece ürün parası var. 260 lira.
Ama başka satıcıdan yani sepette vergi ödediğim halde 400 lira. 140 lira vergi
Şimdi Aliexpress 140 diye hesapladı.
ÖTV işaretsiz şekilde 320, işaretli şekilde 380. Yani ÖTV işaretli Aliexpress in vergisine daha yakın.
320 mi öderim 380 mi?
Şimdi bana pc yasak. 2 gün önce almaya niyetlendim yasak geldi. Yani bu zamanda almayacağım.Aliexpress'in vergi mantığını bilmiyorum dostum. Senin vergini gümrük memurları belirleyecek, aliexpress değil.
Ama 260 liralık bir kola 140 lira vergi gelmesi neredeyse imkansıza yakın diyebilirim.
Sıkıntılı gelirse ürün sende kalır, parasını iade alırsın. Bir tanıdık öyle yapmıştı bu gamepad'deŞimdi bana pc yasak. 2 gün önce almaya niyetlendim yasak geldi. Yani bu zamanda almayacağım.
Sorum şu:
*Hardcore bir oyuncu değilsin
*Oynayacağın oyunlar ets 2 ori mori platform oyunları falan, tabi seversem elim yatkın olursa tüm oyunları oynama ihtimali de var. AC Tomb Raider falan
*Ailen pc yasakladı. Gamepade para verdiğini duyarsa bitersin. (Önem derecesi düşük madde)
*Cebinde 200 lira var. Ama istersen 300 lüğü de alabilirsin.
Trust GXT 540 mı Gamesir mü?
İkinci soru: Gamesir garantisiz olacak. Sıkıntı çıkarsa sıkıntılı olan o ürün bana gelirse napcam? Ücretsiz iade yapabilir miyim?
Bi de diyelim 2 3 ay sonra bozuldu. Destek alabilecek miyim?
Ya yumuşadıkları zaman alırım.Çok zorlama bence bir de yurt dışından geldiğini görürlerse tam bitersin
Bende de öyle olur muparasını iade alırsın. Bir tanıdık öyle yapmıştı bu gamepad'de
Teknik destek yok demek. Peki ürün hatalı gelme oranı bu üründe nadir midir orta mıdır bilgi var mı2-3 ay sonra bozulursa sanmıyorum
Çok kişiye önerdim, herhangi bir şikayet duymadım henüz.Ya yumuşadıkları zaman alırım.
Bende de öyle olur mu
Teknik destek yok demek. Peki ürün hatalı gelme oranı bu üründe nadir midir orta mıdır bilgi var mı
Niye iyi mi ki? Marka Trust olunca...o kol
Kulaklığı var bende, malzeme kalitesi berbat olsa da ses kalitesi güzel. Çok ürününü kullanmadım o yüzden yorum yapamayacağımNiye iyi mi ki? Marka Trust olunca...
Trust için ne düşünüyorsun?