Fernandotorres
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
AliExpress'den bu boyutlarda türkçe karakterli klavye arıyorum. Numpadsiz olmalı ve yön tuşları bu klavyedeki gibi biraz ayrı olursa iyi olur.
Kanka Türkçe klavye bulamazsin Aliexpress den varsa ben hic görmedimAlıntıyı görüntüle
AliExpress'den bu boyutlarda türkçe karakterli klavye arıyorum. Numpadsiz olmalı ve yön tuşları bu klavyedeki gibi biraz ayrı olursa iyi olur.
Türkçe olmasa da olur o zamanKanka Türkçe klavye bulamazsin Aliexpress den varsa ben hic görmedim
Bu güzelmiş ucuza varsa bende alırım ahzhhsAlıntıyı görüntüle
Sicak firsatlarda paylasiliyo onlari bi incele ben z87 aldım gelmesini bekliyorumTürkçe olmasa da olur o zaman
Bütçe nedir ?Alıntıyı görüntüle
forum.donanimarsivi.com
800 altı olursa daha iyi olur tabiBütçe nedir ?
Ajazz en uygunu ne kadar hocamTürkçe bulamazsın z87 güzel
![]()
E-YOOSO Z87 USB mekanik oyun kablolu klavye kırmızı mavi anahtarı monokrom LED aydınlatmalı 87 anahtar bilgisayar Laptop için Gamer - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
bütçen artarsa da tft ekranlı ak820 pro alabilirsin
İnceleme - AJAZZ AK820 PRO KLAVYE İNCELEMESİ
Herkese Selamlar bugün son zamanlarda herkesin WHATGEEK üzerinden aldığı fakat incelemesini göremediğim AJAZZ marka AK820 PRO model Gift Switch klavyenin incelemesini yapıp sizlere aktarmaya çalışacağım , Ürünün kutulaması ve kutu içeriğiyle başlayalım Ürün...forum.donanimarsivi.com
2k civarı , o zaman E-YOOSO bak direkt zaten başka o fiyata hotswap tkl klavye yokHa bi de switchleri değiştirilebilir olursa daha iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
800 altı olursa daha iyi olur tabi
Ajazz en uygunu ne kadar hocam
Peki dediğim boyutta hotswap ve çıkarılabilir kablolu klavye önerir misiniz?2k civarı , o zaman E-YOOSO bak direkt zaten başka o fiyata hotswap tkl klavye yok
z87 iştePeki dediğim boyutta hotswap klavye önerir misiniz
Bu güzelmiş ucuza varsa bende alırım ahzhhs
Kablosu çıkan var mız87 işte
yok![]()
Havit Gamenote KB884L Red Klavye
Havit Gamenote KB884L Red Klavye detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Kablosu çıkan var mı