Hocam link var mı480 liraya vergi dahil ilk siparişe özel
E-yooso Z94 satın aldım.
Z94-GB-EN olanı
Tam boyutluymuşHocam link var mı
Hocam eğer ürün sana ulaştıysa masada ne kadar yer kaplıyor atar mısın ona göre sipariş vereceğim480 liraya vergi dahil ilk siparişe özel
E-yooso Z94 satın aldım.
Z94-GB-EN olanı
Bu linkteki yorumlara bakabilirsin resimli yorumlar var.Hocam eğer ürün sana ulaştıysa masada ne kadar yer kaplıyor atar mısın ona göre sipariş vereceğim
800 küsür gösteriyorDaha dün aksam satin aldim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu linkteki yorumlara bakabilirsin resimli yorumlar var.
![]()
E-YOOSO Z94 USB mekanik oyun klavyesi kablolu monokrom arkadan aydınlatmalı 94 anahtar rus brezilya portekizce bilgi iÅlem dizüstü PC için - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Hangi rengini aldınDaha dün aksam satin aldim
Bu linkteki yorumlara bakabilirsin resimli yorumlar var.
![]()
E-YOOSO Z94 USB mekanik oyun klavyesi kablolu monokrom arkadan aydınlatmalı 94 anahtar rus brezilya portekizce bilgi iÅlem dizüstü PC için - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Forumda arama yerine klavyeyi yaz, linki bulabilmen lazım. Ben sipariş verdiğim için fiyat bende farklı görünüyor. İlk siparişe özel fiyat800 küsür gösteriyor
Z94-GB-EN satın aldım.Hangi rengini aldın
Bizim dile en yakın olan hangisiForumda arama yerine klavyeyi yaz, linki bulabilmen lazım. Ben sipariş verdiğim için fiyat bende farklı görünüyor. İlk siparişe özel fiyat
Z94-GB-EN satın aldım.
Bu model siyah, ve bazı tuşları gri renk.
Keycapslerin üzerindeki harf ve rakamların yazdığı yer saydam, yani alttaki ışık tuşu aydınlatıyor. Beyaz istiyorsan Z94-WG,-EN
Alabilirsin. Satın almayı düşünüyorsan, klavyenin tuş dizilimini önceden kontrol etmeni öneririm
Ben zaten James Donkey 610 kullaniyordum.Bizim dile en yakın olan hangisi
Bluforce majesty ve havit gamenote bakabilirsin bluforce Türkçe karakterli ikiside RGB ve YouTube da incelemeleri mevcutAlıntıyı görüntüle
AliExpress'den bu boyutlarda türkçe karakterli klavye arıyorum. Numpadsiz olmalı ve yön tuşları bu klavyedeki gibi biraz ayrı olursa iyi olur.
Havitin hangi modeli acabaBluforce majesty ve havit gamenote bakabilirsin bluforce Türkçe karakterli ikiside RGB ve YouTube da incelemeleri mevcut
Havitin hangi modeli acaba