F1nerF1rst
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,364
- İsim
- Hasancan Bekdemir
- İlgilendiği Kategoriler
- Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
- Discord
- hasancan.fl#7139
Kes onu kampanyası ile 1 adet bt kulaklık 1 adet akıllı saat 1 adet pc ye rgb egzoz fan aldım şimdi hepsini 3.15 tlden aldım totalde 10 tl civarı gitti benden bunların gümrük vergisi olacak onu biliyorum mesela toplu satın alım sayılınca daha mı fazla gümrük vergisi ödeyeceğim ve bu ürünlere totalde ne kadar vergi öderim?
onun dışında 15 nisana kadar gelicek olarak gözüküyor tahmini ne kadar oynar burası?
programdan gelen bildirimde kargoya verildi dendi fakat girdiğimde kargo bilgisi kullanılamıyor diyor ne zaman nasıl bakabilirim?
ürünler sıkıntılı gelirse neler yapacağım?(yani 3 lira verdim zaten arkasına düşmem fakat değişim felan imkanım oluyorsa isteyebilir miyim?)
onun dışında 15 nisana kadar gelicek olarak gözüküyor tahmini ne kadar oynar burası?
programdan gelen bildirimde kargoya verildi dendi fakat girdiğimde kargo bilgisi kullanılamıyor diyor ne zaman nasıl bakabilirim?
ürünler sıkıntılı gelirse neler yapacağım?(yani 3 lira verdim zaten arkasına düşmem fakat değişim felan imkanım oluyorsa isteyebilir miyim?)