Eski ürünlerin kalite skalası yüksekti. Satıcılar, uzun vadeli ürün çıkartmaya çalışıyorlardı. Gerçekten çok güzel soğutma sistemi ve anakarta çokta iyi sonuçlar alınıyor.
İşlemciyi aktif olarak kullanıyorum. Hatta rehberim bile var. Ss lerden ne kadar iyi çalıştığını görebilirsiniz.
Hepinize merhabalar forum üyeleri, uzun zamandan sonra böyle bir rehber yapmaya karar verdim. Parçaların çoğunluğu Aliexpress'ten, çıkan vergilerden ve ürünün gelmemesi halinde ben sorumlu değilim. Haberiniz olsun şimdiden.
Vergiler dahil olmak üzere toplam 100TL'yi aşıyor.
Yine çok güclü bir işlemci 6Core 12 tread.
OC yapıldığında performansı azımsanmayacak derecede artıyor.
X5460 ve X3440'ı tam anlamıyla yok ediyor. Alıntıyı görüntüle
Mâlum ekran kartı fiyatları uçmuş durumda, bu sisteme GTX960 koymak isterdim fakat fiyat uçuyor gerçekten.
Fakat bu da işimizi görecektir. Alıntıyı görüntüle
PSU'nun kaliteli olduğunu biliyorum fakat pinleri hakkında bilgim yok.
Eğer uyuşmuyorsa ve farklı bir PSU öneriniz varsa belirtin düzelteyim. Alıntıyı görüntüle
Evet sevgili forum kullanıcıları, rehberimiz buraya kadardı. Daha iyi parça önerileriniz varsa yazmayı unutmayın.
Birdaha ki rehberlerde görüşmek üzere.
Sistemin Fiyatı: 2837TL, vergilerle beraber 2.865TL'leri veya daha fazlasını bulabilir.
Merhabalar ucuz sistem toplayanlar için alınabilir Xeon işlemcileri paylaşacağım maalesef çoğu kişi 775pin veya 1156P'in sistem topluyor ve bu durum canımı sıkıyor. Umarın bu listeden sonra kimse bu soketlere yatırım yapmaz. LGA 1356. TRY 61.73 | Intel Xeon E5 2420 V2 2.2GHz altı çekirdekli...