Neler Yeni

Aliexpresste minimum alışveriş tutarı varmıdır?

hidoben45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hidayet Çiftçi
merhabalar temudan alışveriş yapacaktım fakat 670tl min sepet tutarı istiyor bende vergiyle 700den 1100 TL'ye falan çıkınca vazgeçtim aliexpressde böyle bişey varmı (minimum alışveriş tutarı)?

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,935
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Yok ama Aliexpress'te kargo ücreti fazla çıkmaktadır.

hidoben45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hidayet Çiftçi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
merhabalar temudan alışveriş yapacaktım fakat 670tl min sepet tutarı istiyor bende vergiyle 700den 1100 TL'ye falan çıkınca vazgeçtim aliexpressde böyle bişey varmı (minimum alışveriş tutarı)?
aliexpressede baktım ilk alışveriş indirimi dışında ürünler pahalıymış. temudan mı almam mantıklı aliexpressten mi temuda ürünlerin geneli ucuz ama vergi fazla aliexpresste vergi az ama ürünler pahalı ne yapıcam?
Mesaj otomatik birleştirildi:

temuda hangi ödemeler en son gözüküyor sepet toplamı dışında

hidoben45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hidayet Çiftçi
hocam temudan aldığım ürünler kdv ile 1100+ üstü oluyo gümrükte kalır mı?

2 tane ürün çıkardım 1057 tl oluyor kdv ile yinede kalır mı?

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
C.S.
Temu, 30 euroyu geçerseniz, sizi ödeme aşamasına getirmez zaten. Ürünlerin çıplak ( vergisiz) fiyatını baz alacaksınız. KDV ile 30 euroyu geçebilir, ürün gümrüğe takılmaz. Ancak son değişiklikte sonra kargo ücreti de ürünün fiyatına eklenecek. Yasa yürürlüğe girmeden alışverişi tamamlamanızı tavsiye ederim.

Bu arada Aliexpress, temudan daha kaliteliymiş gibi geliyor bana. Tabi satıcı bazında değişir bu da, genel olarak Aliexpressden aldığım aynı marka kablo, temu ya oranla daha kaliteli.

hidoben45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hidayet Çiftçi
Temu, 30 euroyu geçerseniz, sizi ödeme aşamasına getirmez zaten. Ürünlerin çıplak ( vergisiz) fiyatını baz alacaksınız. KDV ile 30 euroyu geçebilir, ürün gümrüğe takılmaz. Ancak son değişiklikte sonra kargo ücreti de ürünün fiyatına eklenecek. Yasa yürürlüğe girmeden alışverişi tamamlamanızı tavsiye ederim.

Bu arada Aliexpress, temudan daha kaliteliymiş gibi geliyor bana. Tabi satıcı bazında değişir bu da, genel olarak Aliexpressden aldığım aynı marka kablo, temu ya oranla daha kaliteli.
şuan temuda sanarım kargolar bedava. yazıdan anladığım kadarıyla ürünlerin çıplak halini mi 30 euroyu geçmeyecek şekilde alacağım?

aliexpress temuya göre bi tık pahalı geldiği için temudan alacağım sanarım.

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
C.S.
şuan temuda sanarım kargolar bedava. yazıdan anladığım kadarıyla ürünlerin çıplak halini mi 30 euroyu geçmeyecek şekilde alacağım?

aliexpress temuya göre bi tık pahalı geldiği için temudan alacağım sanarım.
Aynen öyle.

Top Bottom