Neler Yeni

Aliexpresten işlemci alınır mı ve vergi ortalama kaç tl olur ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Cyber Greand
Aliexpresten bir işlemci gördüm Ryzen 5 2400g apu işlemci fiyatı 1000 tl kargo 40 tl sizce Türkiye'ye kaç tl vergi konularak gelir ?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Aliexpresten bir işlemci gördüm Ryzen 5 2400g apu işlemci fiyatı 1000 TL kargo 40 TL sizce Türkiye'ye kaç TL vergi konularak gelir ?
Eğer satıcı müşterileri dinliyorsa üstüne 5$ yazmasını isteyebilirsiniz o durumda ortalama 15 tl vergi ödersiniz fakat diğer şekilde çok yüksek bir vergi ile karşılaşabilirsiniz

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
Eğer satıcı müşterileri dinliyorsa üstüne 5$ yazmasını isteyebilirsiniz o durumda ortalama 15 TL vergi ödersiniz fakat diğer şekilde çok yüksek bir vergi ile karşılaşabilirsiniz
Lan çok zekice.
AMA BİLDİĞİN DOLANDIRICILIK BU

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Aliexpresten bir işlemci gördüm Ryzen 5 2400g apu işlemci fiyatı 1000 TL kargo 40 TL sizce Türkiye'ye kaç TL vergi konularak gelir ?

Vergi kafadan 200 TL oluyor yüzde 20 vergi 8 TL damga pul parası filan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lan çok zekice.

Reis daha yenimi bu döngüden haberin oldu :) 1 ay önceki kupon kardeşliğinde yöneticimiz sağ olsun bu bilgiyi verdi zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lan çok zekice.
Reis kime göre dolandlrıcılık :) Her kazançtan gelen veya her döngüden alınan kar payı dolandırıcılık ise çok mecra ve içerik var. Aliexpress zamanında 1 kuruşluk ürünü bile bedava alıyorken şimdi en düşük vergi 10 TL neyin önüne geçiliyor bileklik kolye vsvs alıyordum gelde al şimdi ekmek kapısıydı al sat misalı insanlar artık bir şey alamaz oldu cidden fındık yağı 80 TL'den 250 TL olmuş bizzat ne değişti asgari ücret ? onun için hayat acımasız boşver bea normal bir kullanıcının yaptığı döngü dolandırıcılık olmasın :)

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,842
Üyeler
163,564
Son üye
amizkaraesk𝑖
Top Bottom