aliexpresten kulaklık almak

KG68

80+
Reaksiyon skoru
123
aliexpress üzerinden EKSA E900 Pro 7.1 oyuncu kulaklığı alacağım yorumlarında türkiyeden alan birçok kişi var kargo ücretiyle beraber 231 lira civarında bir paraya denk geliyor. Ekstra olarak 25 tl gibi birde gümrük vergisi çıkıyormuş. Yani totalde 260 lira gibi bir rakama denk geliyor. fiyat bana uygun gelmişti alacaktım ama bir arkadaşım bana gümrük vergisinden hariç kulaklıklara ötv ve kdv vergisi uygulanıyor dedi. ama ürün yorumlarını okuduğumda herkes sadece 25 tl gümrük ücreti ödemiş . konu hakkında da fazla bir bilgim olmadığı için size sormak istedim.
şimdiden teşekkürler

aliexpress üzerinden EKSA E900 Pro 7.1 oyuncu kulaklığı alacağım yorumlarında türkiyeden alan birçok kişi var kargo ücretiyle beraber 231 lira civarında bir paraya denk geliyor. Ekstra olarak 25 TL gibi birde gümrük vergisi çıkıyormuş. Yani totalde 260 lira gibi bir rakama denk geliyor. fiyat bana uygun gelmişti alacaktım ama bir arkadaşım bana gümrük vergisinden hariç kulaklıklara ötv ve kdv vergisi uygulanıyor dedi. ama ürün yorumlarını okuduğumda herkes sadece 25 TL gümrük ücreti ödemiş . konu hakkında da fazla bir bilgim olmadığı için size sormak istedim.
şimdiden teşekkürler
Ekstradan bir ötv falan uygulanmıyor.Ben düzenli olarak aliexpressten alışveriş yapıyorum sadece gümrük vergisi ödüyorsun onun haricinde başka bir vergi ödemiyorsun.

260 a buradan da kulaklık alabilirsin kardeşim. Oradan aldıgında garanti durumu da olmayacak.

Ekstradan bir ötv falan uygulanmıyor.Ben düzenli olarak aliexpressten alışveriş yapıyorum sadece gümrük vergisi ödüyorsun onun haricinde başka bir vergi ödemiyorsun.
260 a buradan da kulaklık alabilirsin kardeşim. Oradan aldıgında garanti durumu da olmayacak.
https://tr.aliexpress.com/item/4001...earchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_

ürünün linki bu iki çeşit var birisi streo kulaklık biriside 7.1 li olanlar 7.1 olanlar türkiyedeki rampage derop plus ile bire bir aynı sadece yanında rampage logosu yok türkiyeden 450 liraya alacağıma 260 liraya alırım yani sonuçta para kolay kazanılmıyor. sipariş vereceğim gümrükten başka bişey ödemez isem teşekkür edeertim

https://tr.aliexpress.com/item/4001...earchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_

ürünün linki bu iki çeşit var birisi streo kulaklık biriside 7.1 li olanlar 7.1 olanlar türkiyedeki rampage derop plus ile bire bir aynı sadece yanında rampage logosu yok türkiyeden 450 liraya alacağıma 260 liraya alırım yani sonuçta para kolay kazanılmıyor. sipariş vereceğim gümrükten başka bişey ödemez isem teşekkür edeertim
Satıcıya mesaj atarsanız fiyatı 5-6 dolar olarak yazabilir faturaya. o zaman büyük ihtimal 15 tl ödersiniz vergi.

Sadece olay marka basmak ile bitmiyor.Rampage buraya ürünü getirince ses kartıdır,ince detayları olur özellik bakımından değiştiriyor.
Gümrük konusu ise 20-25 tl ödersin başka da ödemezsin

Sadece olay marka basmak ile bitmiyor.Rampage buraya ürünü getirince ses kartıdır,ince detayları olur özellik bakımından değiştiriyor.
Gümrük konusu ise 20-25 TL ödersin başka da ödemezsin
tmm abi teşekkürler

Geri