Neler Yeni

Alınabilecek en eski ipad modeli nedir?

Öğrenen_biri

80+ Bronze
Bütçe
7500
Merhabalar, kullanılabilecek en eski ipad modeli nedir? 7.5k ₺'ye klavye ve replika kalem dahil almak istiyorum.

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,881
İsim
ege erdem demirelli

kupır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Mustafa SAĞDIÇ
Steam
mstfsgdc
Twitter
sagdic
Discord
mstfsgdc
Arkadaş sanırım kendini üzmeyecek, iOS sürümü güncel alabileceği en eskiyi sormuş. 7. nesil olabilir.

Öğrenen_biri

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınabilecek en eski model satıştan kalkmıştır alamazsın anca koleksiyon yapan birinden alırsın herhalde
kullanılabilecek olarak diyorum 1. nesil direk demiyorum.
ipad 1 max 2k bandında bütçeme oldukça düşük
klavyeyide normal bluetoothlu klavye alırsan bunlara ortalama 1k ayırmak durumundasın 6.5kyada 2.el ipad 7.nesil alınabilir
eyw aga
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaş sanırım kendini üzmeyecek, iOS sürümü güncel alabileceği en eskiyi sormuş. 7. nesil olabilir.
kardeşimde ipad 9. nesil var ama kendisi bana kullandırmıyor. Bende kendim artık bir tablet alarak not nefteri olarak kullanmak istiyorum. Diller, yazılım için gerekli notlar vs olarak kullanıcam. Mac air m1 kullancısıyım zaten. Arada evde olmadığım zaman yan ekran olarak kullanırım.

yerçileği

80+ Bronze
kullanılabilecek olarak diyorum 1. nesil direk demiyorum.

ipad 1 max 2k bandında bütçeme oldukça düşük

eyw aga
Mesaj otomatik birleştirildi:

kardeşimde ipad 9. nesil var ama kendisi bana kullandırmıyor. Bende kendim artık bir tablet alarak not nefteri olarak kullanmak istiyorum. Diller, yazılım için gerekli notlar vs olarak kullanıcam. Mac air m1 kullancısıyım zaten. Arada evde olmadığım zaman yan ekran olarak kullanırım.
illa ipad demiyorsan huawei tabletde bakabilirsin normalde ios dışı cihaz kullanmam ama huaweide kaliteyi baya yükseltmiş

Öğrenen_biri

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
huawei kalitesi baya arttı biliyorum. Xiaomide öyle ama bir süre sonra berbat hale getiriyor yazılımını. İpad istememin sebebi ise ekosistemden kaynaklı. Mac ile eşleşmesi olur diye. Telefonumda xiaomi redmi note 7.

yerçileği

80+ Bronze
huawei kalitesi baya arttı biliyorum. Xiaomide öyle ama bir süre sonra berbat hale getiriyor yazılımını. İpad istememin sebebi ise ekosistemden kaynaklı. Mac ile eşleşmesi olur diye. Telefonumda xiaomi redmi note 7.
huaweide artık o dert yok harmonyosa geçti android kullanmıyor ve cihaz performansları ve fiyat olarak baya iyi matepad 11 klavye + kalem + 6 ay içinde ekran koruması 10bin tlydi en son ekran kalitesi olarak düz ipad modellerinden iyi denilebilir 120hz ekran var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,361
Üyeler
163,481
Son üye
dokancapalot
Top Bottom