Öğrenen_biri
80+ Bronze
- Bütçe
- 7500
Merhabalar, kullanılabilecek en eski ipad modeli nedir? 7.5k ₺'ye klavye ve replika kalem dahil almak istiyorum.
Alınabilecek en eski model satıştan kalkmıştır alamazsın anca koleksiyon yapan birinden alırsın herhaldeMerhabalar, kullanılabilecek en eski ipad modeli nedir? 7.5k ₺'ye klavye ve replika kalem dahil almak istiyorum.
IPAD 1Merhabalar, kullanılabilecek en eski ipad modeli nedir? 7.5k ₺'ye klavye ve replika kalem dahil almak istiyorum.
klavyeyide normal bluetoothlu klavye alırsan bunlara ortalama 1k ayırmak durumundasın 6.5kyada 2.el ipad 7.nesil alınabilirMerhabalar, kullanılabilecek en eski ipad modeli nedir? 7.5k ₺'ye klavye ve replika kalem dahil almak istiyorum.
kullanılabilecek olarak diyorum 1. nesil direk demiyorum.Alınabilecek en eski model satıştan kalkmıştır alamazsın anca koleksiyon yapan birinden alırsın herhalde
ipad 1 max 2k bandında bütçeme oldukça düşükIPAD 1
eyw agaklavyeyide normal bluetoothlu klavye alırsan bunlara ortalama 1k ayırmak durumundasın 6.5kyada 2.el ipad 7.nesil alınabilir
kardeşimde ipad 9. nesil var ama kendisi bana kullandırmıyor. Bende kendim artık bir tablet alarak not nefteri olarak kullanmak istiyorum. Diller, yazılım için gerekli notlar vs olarak kullanıcam. Mac air m1 kullancısıyım zaten. Arada evde olmadığım zaman yan ekran olarak kullanırım.Arkadaş sanırım kendini üzmeyecek, iOS sürümü güncel alabileceği en eskiyi sormuş. 7. nesil olabilir.
illa ipad demiyorsan huawei tabletde bakabilirsin normalde ios dışı cihaz kullanmam ama huaweide kaliteyi baya yükseltmişkullanılabilecek olarak diyorum 1. nesil direk demiyorum.
ipad 1 max 2k bandında bütçeme oldukça düşük
eyw aga
Mesaj otomatik birleştirildi:
kardeşimde ipad 9. nesil var ama kendisi bana kullandırmıyor. Bende kendim artık bir tablet alarak not nefteri olarak kullanmak istiyorum. Diller, yazılım için gerekli notlar vs olarak kullanıcam. Mac air m1 kullancısıyım zaten. Arada evde olmadığım zaman yan ekran olarak kullanırım.
İkinci el iPad 9 alırsın sıfır yok zaten bu paraya.Merhabalar, kullanılabilecek en eski ipad modeli nedir? 7.5k ₺'ye klavye ve replika kalem dahil almak istiyorum.
huaweide artık o dert yok harmonyosa geçti android kullanmıyor ve cihaz performansları ve fiyat olarak baya iyi matepad 11 klavye + kalem + 6 ay içinde ekran koruması 10bin tlydi en son ekran kalitesi olarak düz ipad modellerinden iyi denilebilir 120hz ekran varhuawei kalitesi baya arttı biliyorum. Xiaomide öyle ama bir süre sonra berbat hale getiriyor yazılımını. İpad istememin sebebi ise ekosistemden kaynaklı. Mac ile eşleşmesi olur diye. Telefonumda xiaomi redmi note 7.