Alınabilecek en eski ipad modeli nedir?

Öğrenen_biri

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
481
Bütçe
7500
Merhabalar, kullanılabilecek en eski ipad modeli nedir? 7.5k ₺'ye klavye ve replika kalem dahil almak istiyorum.

Arkadaş sanırım kendini üzmeyecek, iOS sürümü güncel alabileceği en eskiyi sormuş. 7. nesil olabilir.

Alınabilecek en eski model satıştan kalkmıştır alamazsın anca koleksiyon yapan birinden alırsın herhalde
kullanılabilecek olarak diyorum 1. nesil direk demiyorum.
ipad 1 max 2k bandında bütçeme oldukça düşük
klavyeyide normal bluetoothlu klavye alırsan bunlara ortalama 1k ayırmak durumundasın 6.5kyada 2.el ipad 7.nesil alınabilir
eyw aga
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaş sanırım kendini üzmeyecek, iOS sürümü güncel alabileceği en eskiyi sormuş. 7. nesil olabilir.
kardeşimde ipad 9. nesil var ama kendisi bana kullandırmıyor. Bende kendim artık bir tablet alarak not nefteri olarak kullanmak istiyorum. Diller, yazılım için gerekli notlar vs olarak kullanıcam. Mac air m1 kullancısıyım zaten. Arada evde olmadığım zaman yan ekran olarak kullanırım.

kullanılabilecek olarak diyorum 1. nesil direk demiyorum.

ipad 1 max 2k bandında bütçeme oldukça düşük

eyw aga
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kardeşimde ipad 9. nesil var ama kendisi bana kullandırmıyor. Bende kendim artık bir tablet alarak not nefteri olarak kullanmak istiyorum. Diller, yazılım için gerekli notlar vs olarak kullanıcam. Mac air m1 kullancısıyım zaten. Arada evde olmadığım zaman yan ekran olarak kullanırım.
illa ipad demiyorsan huawei tabletde bakabilirsin normalde ios dışı cihaz kullanmam ama huaweide kaliteyi baya yükseltmiş

huawei kalitesi baya arttı biliyorum. Xiaomide öyle ama bir süre sonra berbat hale getiriyor yazılımını. İpad istememin sebebi ise ekosistemden kaynaklı. Mac ile eşleşmesi olur diye. Telefonumda xiaomi redmi note 7.

huawei kalitesi baya arttı biliyorum. Xiaomide öyle ama bir süre sonra berbat hale getiriyor yazılımını. İpad istememin sebebi ise ekosistemden kaynaklı. Mac ile eşleşmesi olur diye. Telefonumda xiaomi redmi note 7.
huaweide artık o dert yok harmonyosa geçti android kullanmıyor ve cihaz performansları ve fiyat olarak baya iyi matepad 11 klavye + kalem + 6 ay içinde ekran koruması 10bin tlydi en son ekran kalitesi olarak düz ipad modellerinden iyi denilebilir 120hz ekran var

Geri