G.O.A.T.
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 6
Dahası
ben de sıkıntı yok diye biliyorumKanka yanlış bilmiyorsam gigabyte'larda sorun vardı, emin değilim.
ben de sıkıntı yok diye biliyorumKanka yanlış bilmiyorsam gigabyte'larda sorun vardı, emin değilim.
Neden? Ne sorunu var uygulamasının? Meraktan soruyorum.Sorun? Ne gibi? Bende kullanıyorum sıkıntı yok ama nalet uygulamasını asla ama asla indirmeyin!
İkisini de yazmış Green modelini görünce şaşırdım.Neden? Ne sorunu var uygulamasının? Meraktan soruyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
WD Green değil WD Blue yazacaktın sanırım @Motoru Çalınan Gaspçı
Sunucular içindir büyük ihtimalle. Değilsede intel in abartı fiyatlarına çok şaşırmamak lazım intel resmen şaşırmış.İntelin SSD'si neden o kadar pahalı acep?
Biri blue biri Green.Neden? Ne sorunu var uygulamasının? Meraktan soruyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
WD Green değil WD Blue yazacaktın sanırım @Motoru Çalınan Gaspçı
Kronik sorunlu. Sağlığı hızlı düşüyor, 55 dereceye çıktığını gördüm.kıngston sa400m8240g nasıl model ?
WD Green bu listede olmamalıydı bence.Biri blue biri Green.
degiştirek o zaman laptopda var şuanKronik sorunlu. Sağlığı hızlı düşüyor, 55 dereceye çıktığını gördüm.
Sorunları var. Almadıysan iz almayın aldıysanız veri kaybı felan olmaz ama ısınma sorunları ve sağlık düşme olabiliyor.kıngston sa400m8240g nasıl model ?
Bende de var maalesef, WD Blue sipariş ettim bugün.degiştirek o zaman laptopda var şuan